Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem PC sestava do 17000 Kč

Ta 1660 je vykonejsi jak bezmala 3 roky stara 1060.. (jen si nepriplacis za znacku). Teploty ma slusné, 65° v zatezi (zdroj Guru3D), coz je slucné na single FAN, ale jak ti pisu vyse, tyto GPU a TDP které maji, to nejak tezké uchladit neni. .
- Rozdil se pohybuje v prumeru o 10FPS, v nekterych az 20, v nekterych jen 5, ale zustava zkratka vykonejsi (v 60Hz/FPS omezeni uz to muze delat naky 20% rozdil) .
- Tady je docela slusenej a prehlednej TEST na Guru3d : https://www.guru3d.com/articles_pages/palit_geforce_gtx_1660_stormx_oc_review,12.html.

TiP ~ Zde je znazorneno jeji osazeni : "Palit GeForce GTX 1660 Component detail", osazeni, jako kondiky jsou ty samé, VRR, i podle oznaceni jinych soucastek na PCB, jsme na urovni jako u jinych vyrobcu.

- Nesmis verit kazdé hlouposti (rozumim, neni jednoduché se v tom orientovat kdyz kazdy pise neco jiného), nebo "jedna pani povidala" kdo ti to cu podstrci, "nekdo nekde slysel", rozbila se jim jedna vec, ted jsou vsechny jejich vyrobky na houby. Nebo ber jen nazory tech, co tu grafickou kartu, ten urcity model vlastni. Jestli mas na to osadit GTX@1660, tak je skoda tam osazovat neco méne vykoného.
*Napsal bych ti to pres soukromou zpravu (tady plati to, co vetsina prekrici) , bohuzel nemas ucet. Proto oznacuji jako mimo vlakno.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny