Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Vybíjení mobilu přes noc

U Androidu je pomerne normalni, ze se sekne nejaka spatne naprogramovana aplikace a zacne vykonavat nejakou cinnost v nekonecne smycce. Tim vytezuje procesor a neni jak se ji zbavit. Obvykle staci restartovat telefon a je po problemu. Pokud vsak vybijeni pokracuje, muze se stat, ze to neni spatnou aplikaci, ale ze proste odchazi baterka. Uzivatel proto jde a koupi novou baterku, nekdy to jeho problem vyresi a nekdy ne, protoze to preci jen dela nejaka debilni aplikace, ktera neustale zamrza. Je treba aplikaci odhalit. A ted to prijde! Nekdy se stane, ze to dela systemova aplikace, na telefonu predinstalovana, takze se to odhaluje spatne. U kamaradky a jejiho LG G3 pomohlo nahrani customizovaneho firmwaru odnekud z internetu do telefonu, nic moc reseni, ale zabralo. Sekalo se ji to a vybijelo pres noc baterku presto, ze v telefonu nebyla nahrana zadna dalsi aplikace z Google Play a ani koupe nove baterky nepomohla. Ze by se u LG od te doby nic nezmenilo?

Samozrejme, mohla to byt nahoda a treba factory reset zabere trvale.

---

Stejne bych doporucil davat pres noc telefon na nabijecku. U Li-Ion a Li-Pol baterii plati, ze pro nejlepsi nejdelsi vydrz baterky je dobre udrzovat ji trvale nabitou na 90% az 95%. Urcite je ale lepsi ji mit pulku noci nabitou na 100% v nabijecce nez ji nechat treba dvoudennim pouzivanim vybit treba na 20% a az potom zacit nabijet.

Myslim, ze muj letity Samsung Galaxy S4 s puvodni baterii stale v dobre kondici je dukazem, ze to takto delam spravne. :-)

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny