Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Kopie obrazovky - Ctrl Alt X

Mám tomu rozumět tak, že jde o novou funkci Win 10?

- Ano, do Windows 10 byla pridana nova funkce, ktera umi zaznamenat screen jak plochy, obrazovky, ale to i ve hrach.
* Umi i video, alespon pred casem to bylo jen omezno na 30s zaznam, nevim jak je tomu dnes na desktop PC. Ten 30s limit, ti co vlastni konsoli "Xbox" a delaji auto video zaznamy, tak tech 30s pochazi od sud. Zrejme kvuli velikosti zaznamu, ktery je nasledovne ulozen do Cloudu, pres 30s by byl asi moc velky. Tak by to trvalo déle ho uploadovat, nebo by ty videa zabirali vic mista, nebo zaznam nejaké FUN_sceny 30s moc neprekracuje. Jen dedukce, nevim.

- Ta aplikace se jmenuje "Game DVR". (game bar). Ale ten uz byl implantovan do Woknos10 jiz pred nejakou dobou. Mohl by to delat i MIXER, ale o tom pochybuji.
- Staci na plose, nebo ve slozkach stisknout WIN + G , uvidis jestli je aktivovany. Po spusteni uvidis hned jako prvni policko "Print screen", po najeti mysi uvids jaka klavesova zkratka je mu pridelena, zpravidla v default je to 'win + alt + prts', 'ctrl Alt X' pro shot, tak mozna to mas jinak.
*Vice informaci o Game DVR - video zaznam : najdes na oficilanich stranckachMicrosoft : https://support.xbox.com/de-LI/xbox-on-windows/social/record-game-clips-game-dvr-windows-10

[86806-win-g-png]

* Nastaveni, kam screen ulozit, nastaveni klavesovych zkratek atd najdes v Action Center (zakladni shortcuts najdes zde), nebo zakladni nastaveni GDVR v "Nastaveni" → "Hrani" .

[86807-gshot-invidualni-obrazovky-png]

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny