Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Repasovaný PC - Dobrá voľba?

Zdravím, chcel by som si kúpiť tento repasovaný PC. Používal by som ho hlavne na klasickú prácu (prehliadanie internetu, YouTube videá, spravovanie web stránok atď...) Myslíte si, že tento PC by zvládol aj nejaké nenáročné hry ako napr. Minecraft, CS 1.6, DOOM 2 GTA:SA atď...?

Parametre si zmením, takže koncové parametre PC budú:

CPU: Intel® Core™ i7-2600
GPU: Ešte sa rozhodujem, či nechám integrovanú, alebo si dokúpim GIGABYTE GeForce GTX 1050 Windforce OC 2G (ktorá bude podľa vás lepšia?)
HDD: 1TB
RAM: 16 GB
OS: Win10 Home x64 (možno tam dám Ubuntu 19.04, ešte uvidím)

Hry v tomto smere naozaj netreba riešiť, totiž keď chcem hrať náročnejšie hry, hrám ich cez program Parsec: Cloud Gaming (áno, platím si za hranie.. a prosím neriešte to) takže o Gaming je v podstate postarané. Myslíte si teda, že táto zostava je aspoň trošku výkonná? Nechcem totiž zasa takú zostavu, ktorá pri zapnutí PC bude sotva zvládať len spustenie OS...

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Tak ale ja zasa nes*eriem peniaze, a určite nebudem šetriť 2 000,-€ na nový herný PC. To si radšej f…
Darkmin 20.07.2019 08:46
Darkmin
Podívej se sem: https://www.levnapc.cz/fujitsu-esprimo-e520-sff.html Mám podobný (E 700), ale se ste…
joka 20.07.2019 10:39
joka
Tak nech ti teda vydrží čo najdlhšie :-). Lenže vy Češi zarobíte o ničo viac ako my Slováci :-D. Vy…
Darkmin 20.07.2019 11:22
Darkmin
nerealistické představy, násobné rozdíly v platech ani náhodou. spíš se drž toho, že pokud chceš re… poslední
lední brtník 20.07.2019 11:54
lední brtník

Tak ale ja zasa nes*eriem peniaze, a určite nebudem šetriť 2 000,-€ na nový herný PC. To si radšej fakt kúpim nejaký repasovaný za max. 300,-€, a postupne v ňom budem meniť komponenty.

...A vlastne ani nemusím nič meniť. Načo? Ten PC chcem hlavne na kanc. prácu, a nepotrebujem tam rozbehnúť GTA V na Ultra-High detaily. Na hranie už ako som písal, používam program. Max. čo tam budem v budúcnosti doplňovať sú disky. HDD a SSD.

nerealistické představy, násobné rozdíly v platech ani náhodou.

spíš se drž toho, že pokud chceš repas (značkový pc s občas odlišnými díly), vyber si takový, do kterého pokud možno nebudeš muset dále investovat a nic měnit. Jinak se to nesmyslně prodraží a některé úpravy za rozumný peníz ani nemusí jít. dá se třeba koupit wks s 1050/ti, protože to používali na cad. ale vyhazovat starou grafiku (kterou už neprodáš) a nahrazovat jinou je špatný kup.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru