Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Ovladač zobrazení nvlddmkm přestal odpovídat a byl úspěšně obnoven.

Dobrý den.....už sem zoufalý... Zakoupil sem originál hru Ghost Recon Wildlands. Hra běží a po několika minutách spadne do windows a lze ji vypnout pouze přes správce. V popisu událostí je hláška [b]Ovladač zobrazení nvlddmkm přestal odpovídat a byl úspěšně obnoven. Událost 4101. Ostatní hry (assassins origin,odyssea : kingdom come : arma 3 : The witcher 3) bez jediného problému. Vyzkoušel sem spoustu věcí podle internetu...bez úspěchu.

Moje Pc i5 3,20 Mhz
16 GB Ram
nvidia GTX 760 2GB
Win 7 64bit

Děkuji Tomek

Předmět Autor Datum
Tobe také Dobry den dekuji - Mohl by jsi napsat, jakou mas verzi ovladacu Nvidia ? - Doporucil bych… nový
XoXoChanel 14.05.2019 20:51
XoXoChanel
430.64 to je teď ten poslední. poslední
AdamTo 15.05.2019 15:01
AdamTo
Dělalo mi totéž u Far Cry 5, https://pc.poradna.net/questions/2753308-ovladac-zobrazeni-nvlddmkm-pre… nový
L-Core 15.05.2019 07:59
L-Core

Tobe také Dobry den dekuji

- Mohl by jsi napsat, jakou mas verzi ovladacu Nvidia ?
- Doporucil bych i aktualizovat DirectX a posledni c++.
- Bud vse potrebné najdes Online, nebo v instalacni slozce hry. Ve slozce kde je hra nainstalovana, najdes i slozku typu 'install", nebo neco podobného. V obsahu je DirextX a Visual c++ 64/86 etc, tak to nainstaluji.
** Jelikoz jde jen o jednu hru, tak jsem nazoru ze pujde spis jen o "SW/Driver, knihovny" problém ;-).

[NA STAHNUTI] :

TiP :i: ~ V pripade ze nepomuze ani re-instalace ci obnoveni ovladacu Nvidia, zkus v hernim klientovy, kuprikladu "Steam" zadat -> " pravit hru", nebo zmen nastaveni zobrazeni ve hre. Treba nekteré prave vyvolava ty nahodné crash.

Dělalo mi totéž u Far Cry 5, https://pc.poradna.net/questions/2753308-ovladac-zobrazeni-nvlddmkm-prestal-odpovidat-a-byl-uspesne-obnoven

Nic jsem neměnil a po nějaké době FC5 nepadlo ani jednou (za desítky hodin hraní). Ani jiná hra. Ale tato hláška se čas od času objeví v Prohlížeči událostí, přitom žádná aplikace nepadá, na obrazovce nic nevyskočí. Jen v logu je záznam o úspěšném obnovení nvlddmkm.

[86928-log-png]

Neplánuji s tím teď cokoliv dělat. Počkám si na May 2019 update W10/Pro (několik měsíců, až odladí problémy) a pak upgraduju stávající build 1803. Zároveň nasadím novější ovladače grafiky, třeba to zmizí samovolně..

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru