Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Powerbanka, co umi dodavat maly proud

Já mám tuhle https://www.alza.cz/remax-aa-1041-30000mah-black-d2414870.htm a ta to taky dokáže. Proud cca 60mA dokáže mému udělátku dodávat minimálně týden. Ovšem předtím (dosud mám, jen ji používám na jiné věci) jsem měl bílou a ta to neuměla. Nemyslím si, že by to bylo barvou, prostě je tam jen jiný firmware a je dost možné že nyní je zase jiný. Já jsem se totiž původně chystal tu bílou rozebrat (to jsem už jednou dělat, poté co jsem vylomil oba konektory) a vyvést si odtamtud dráty přímo od baterky které jsem chtěl zapojit na střeva nějaké jiné powerbanky. Tato byla vloni v akci za 599 tak jsem ji koupil (ta první stála mnohem víc) a zjistil jsem, že funguje přesně takto. (Pozn.: Koupil jsem černou, aby se mi nepletla s bílou, kterou jsem už měl.) Jediné co neumí je fungovat jako průtokáč (když je připojená zátěž tak nenabíjí ta minulá ji odpojovala), ale při týdení výdrži je mi to úplně jedno. Vlastně ji moc nedoporučuju, aspoň ta první měla u těch konektorů studeňáky, kdybych to věděl, tak ji nerozebírám, ale reklamuju, ale kdo by to při něčem, co vypadá jako mechanické poškození čekal. Ta druhá se zatím drží.

Předtím jsem používal axagon 2200 mAh kterou jsem tou velkou dobíjel (musel jsem si vzpomenout aspoň jednou za den zmáčknout čudlík), ale ta už neni v prodeji.

Bohužel toto se zjistit nedá (snad jen dotazem obchodu a ani tam to nemusí věsět, i když by měli) a mám sbírku několika, u kterých to bylo slibováno, ale nefungují tak. A jestli to navíc záleží na tom, jaký do toho výrobce nahraje firmware, tak to je ještě horší, protože co funguje několika lidem nějak, může jiným fungovat klidně i jinak. Dokonce ani to, že nemá tlačítko neni zárukou toho, že nevypne malý odběr (dělá to connect it (něco takového https://powerbanky.heureka.cz/extreme-xpm101o koukám, že se to prodává pod různými značkami včetně toho vytlačeného nápisu)). Jak tak listuju heurékou, tak i tato https://powerbanky.heureka.cz/powerseed-ps-2400e-czechoslovakia/ se osvědčila, ale je to opět baterka 18650 v obalu, takže zase kapacita cca 2000 mAh.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny