Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Avast sandbox

Zdravím, mám Avast Premier a chtěl bych se zeptat, jestli se dá věřit tomu jejich sandboxu. Vždy jsem k otevírání nedůvěryhodných souborů používal virtuál, takž bych chtěl vědět, jestli je to skutečně rak bezpečné, jak píší.

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Nemám Avast, ale nemám žiaden AV, dokonca z ISO W10 mám nLite vykopaný špicľujúci Defender a spol. b…
Nuda 16.05.2019 08:15
Nuda
ládík is back! --- ještě k tazateli: ten sandbox by mohl být z celého jejich av balíku jediná použit…
lední brtník 16.05.2019 19:36
lední brtník
ten sandbox by mohl být ..... :-D .... opravím - JE jediná.....
yYy 16.05.2019 20:05
yYy
Kdyby k tomu Avast přifařil ještě microsoftí Malování, tak je to bezkonkurenční program. :-) poslední
IQ37 16.05.2019 20:30
IQ37

Nemám Avast, ale nemám žiaden AV, dokonca z ISO W10 mám nLite vykopaný špicľujúci Defender a spol. brzdičov z radov telemetrie, ceip, appraiser, cortana, bing, store, WU, a spol. hnusobstva v podobe bloatware z dielne MS.

Verím výhradne sám sebe, tiež môjmu fest, manuálne zabezpečenému browseru zn.:Firefox od Mozilla a HW Firewallu ZyWall od Zyxell nastavený v interaktívnom režime do tej miery, že ani blcha, ani muška zlatá v paketoch in/out či šifrovaných súborov typu cookies, neprekĺzne bez môjho vedomia alebo môjho manuálneho odsúhlasenia.

Tiež mám po ruke čistú, vyladenú bitovú zálohu systémových oddielov s Windows, ktorú môžem trebárs každých 24-hodín dookola_opakovávane, plne automatizovane obnovovať tak, že ak sadnem zavčas zrána, ešte za rosy k PC mašine, iba nežne cvrknutím do myši, prštekom do klávesnice, sa mi objaví na monitore už zo spánku RAM systém ako maľovaný, čistý ako z Tuzexu, voňavý ako z pekárne, ako z Burdy ušitý, obnovený z Image zálohy. Presne ako to robia servery v NSA, Pentagone, CIA, FSB, KGB, NKVD, MOSAD a iné sčoty nemenovaných mocností na Zemi.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru