Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Mobil se nenabiji

Zdravím, dnes se mi přestal nabíjet moibl, mám na nabíječe a pořád svítí 0. Dá se ale pořád zapnout, ohlásí 0% a vypne. U jiných mobilu jsem byl zvyklý že se s 0 ani nezaply.. Poslední týden mobil funguje že ukazoval třeba 4%,ale vydržel celý den. Je prostě trochu zmatený.. Je jiná možnost než baterka? Jde o huawei p10 kde s tím budu muset do servisu, protože je nevyměnitelná, tak se snažím zjistit, jestli nemůže být chyba jinde, abych ho případně zahodil a nedělal baterku zbytečně..

Předmět Autor Datum
a co jiný mobil na téže nabíječce? ten se nabije? nový
paul 20.05.2019 13:18
paul
Nabije, nabíječkou ani kabelem to není. Teď 2 dny mobil běžel, ukazoval celý den 8% ale vydržel přit… nový
Honza 124 29.05.2019 08:51
Honza 124
Vyzkoušej klidně jinou nabíječku nebo powerbanku. Při nejhorším reset do továrního nastavení. Je div… nový
Lukas1982 29.05.2019 09:22
Lukas1982
Mě pomohla nová kalibrace. Kalibrace bez pomoci aplikace a přístupu k rootu V některých případech s… poslední
Kráťa 29.05.2019 14:41
Kráťa

Nabije, nabíječkou ani kabelem to není. Teď 2 dny mobil běžel, ukazoval celý den 8% ale vydržel přitom
celý den provozu. Pak jsem ho připojil na nabíječku a za půl hodiny zase umřel.. Nemáte nějaký nápad? Na baterku je to Divný...

Mě pomohla nová kalibrace.
Kalibrace bez pomoci aplikace a přístupu k rootu

V některých případech se vám ovšem může stát, že vám žádná aplikace nebude chtít proud baterie zobrazit. Je to tím, že někteří výrobci či některé modely telefonů mají hardwarově přístup k tomuto údaji zakázaný. I pak si ovšem lze telefon zkalibrovat i bez rootu, jen to chce trochu víc času a hraní si s telefonem. Nejdříve naplno nabijte telefon, a když začne ukazovat 100 %, odpojte ho od nabíječky a vypněte. Vypnutý ho pak znovu zapojte na nabíječku a nechte ho znovu nabít naplno. Pak znovu odpojte nabíječku, telefon zapněte a v nastavení, pokud tu možnost máte, nastavte obrazovku tak, aby zůstala pořád zapnutá. Následně telefon opět připojte na nabíječku a nechte ho opět plně nabít.

Poté, co se dobije, odpojte telefon opět od nabíječky a nechte ho úplně vybít, dokud se sám nevypne na 0 %. Pak můžete telefon opět nabít naplno a měl by už opět pracovat normálně. Obrazovku už můžete také samozřejmě nastavit, jak jste zvyklí, tedy aby se vypínala po určitém časovém intervalu.
http://www.androidtip.cz/navod-jak-prodlouzit-vydrz-baterie-telefonu-nebo-tabletu-s-androidem/

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru