Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Mobil se nenabiji

Zdravím, dnes se mi přestal nabíjet moibl, mám na nabíječe a pořád svítí 0. Dá se ale pořád zapnout, ohlásí 0% a vypne. U jiných mobilu jsem byl zvyklý že se s 0 ani nezaply.. Poslední týden mobil funguje že ukazoval třeba 4%,ale vydržel celý den. Je prostě trochu zmatený.. Je jiná možnost než baterka? Jde o huawei p10 kde s tím budu muset do servisu, protože je nevyměnitelná, tak se snažím zjistit, jestli nemůže být chyba jinde, abych ho případně zahodil a nedělal baterku zbytečně..

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Vyzkoušej klidně jinou nabíječku nebo powerbanku. Při nejhorším reset do továrního nastavení. Je div… nový
Lukas1982 29.05.2019 09:22
Lukas1982
Mě pomohla nová kalibrace. Kalibrace bez pomoci aplikace a přístupu k rootu V některých případech s… poslední
Kráťa 29.05.2019 14:41
Kráťa

Mě pomohla nová kalibrace.
Kalibrace bez pomoci aplikace a přístupu k rootu

V některých případech se vám ovšem může stát, že vám žádná aplikace nebude chtít proud baterie zobrazit. Je to tím, že někteří výrobci či některé modely telefonů mají hardwarově přístup k tomuto údaji zakázaný. I pak si ovšem lze telefon zkalibrovat i bez rootu, jen to chce trochu víc času a hraní si s telefonem. Nejdříve naplno nabijte telefon, a když začne ukazovat 100 %, odpojte ho od nabíječky a vypněte. Vypnutý ho pak znovu zapojte na nabíječku a nechte ho znovu nabít naplno. Pak znovu odpojte nabíječku, telefon zapněte a v nastavení, pokud tu možnost máte, nastavte obrazovku tak, aby zůstala pořád zapnutá. Následně telefon opět připojte na nabíječku a nechte ho opět plně nabít.

Poté, co se dobije, odpojte telefon opět od nabíječky a nechte ho úplně vybít, dokud se sám nevypne na 0 %. Pak můžete telefon opět nabít naplno a měl by už opět pracovat normálně. Obrazovku už můžete také samozřejmě nastavit, jak jste zvyklí, tedy aby se vypínala po určitém časovém intervalu.
http://www.androidtip.cz/navod-jak-prodlouzit-vydrz-baterie-telefonu-nebo-tabletu-s-androidem/

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru