Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Acronis True Image

Nevim proc, ale zalohovani ve Windows mi nefunguje. Problem je, ze chci zalohovat pouze C:, ale Windows zalohovani mi tvrdi, ze systemove partitiony mam dve C: a D:. Je to samozrejme nesmysl, ale pro jistotu jsem si to overil a opravdu mam vsechny systemove veci na C:. Ovsem kdysi jsem si nejake programy nainstaloval i na D: a je mozne, ze nekde v registru nebo buh vi kde, zustal nejaky zaznam, sice jsem vyhledavanim nic nenasel, ale co jineho by to mohlo byt.

Kazdopadne teda pri nemoznosti pouzivat Windows zalohovani mi zustaly jen moznosti pouzit nejaky dalsi program. Zkousel jsem jich nekolik a Acronis True Image me svym privetivym uzivatelskym prostredim presvedcil, abych ho zakoupil. Nicmene ano, chce to tomu tak hodinku obetovat, projit si program a pochopit zakladni principy zalohovani.
Omezenou a teda jeste jednodussi verzi True Image lze ziskat i zdarma k nakupu hardwaru, urcite to davaji k SSD od Crucialu a Kingstonu. No a z teto verze lze se slevou upgradovat na plnou verzi se vsema moznostma zalohovani, ktere Windows zalohovani vubec nenabizi.

Kdo by chtel nejvic moznych funkci, ale nechtel platit ani korunu, tak vyzkouseny mam i AOMEI Backupper Standard, ktery je zdarma a tez funguje. Obnovoval jsem jiz jak pres tento program tak pres ten Acronis True Image a bylo to uplne v pohode za chvili obnovene, zadny problem se systemem nevznikl. Takze kdo chce sirsi moznosti zalohovani nebo mu z nejakeho duvodu Windows zalohovani nevyhovuje, tak oba programy Acronis True Image i AOMEI Backupper Standard mohu doporucit.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny