Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Filmy vs adblock vs viry

Jinymi slovy, pokud pouziva uzivatel ty seznamy, kde jsou jiz reklamni servery zapsane a z techto reklamnich serveru by se stahovaly do PC viry, tak jemu se s AdBlockem nenatahnou. Tudiz AdBlock minimalizuje riziko napadeni virem z reklamnich serveru, ale neda se rict, ze by AdBlock pred viry nejak chranil, protoze uzivatel dopredu nevi, jestli je dany zavirovany reklamni web v seznamu blokovanejch nebo ne.

---

Podle meho nazoru se pouzivani AdBlocku vyplati, ale samozrejme nesmi ho uzivatel vypinat, kdyz si o to web rekne. Bohuzel spousta webu treba s tema online serialama se to co chce uzivatel nenacte bez zakazani AdBlocku v prohlizeci. To je logicke, provozovatel chce vydelat na reklame a AdBlock si pomoci skriptu detekuje.

Ja to resim tak, ze jednou za cas si stahnu nektere tyto verejne seznamy rucne do PC a udelam z nich svuj hosts (cimz blokuju na urovni operacniho systemu). Ale nemam to pak vzdy plne aktualni, protoze seznamy v AdBlocku prohlizece se aktualizuji nektere i kazdy den, kdezto ja to aktualizuju tak jednou za ctvrt roku. AdBlock v prohlizeci pouzivam take, ale taky ho vypinam, kdyz to jinak nenacte. Mne ale jde o to, ze AdBlockem v prohlizeci si hlavne blokuju sam to co chci. Spousta stranek ma ruzne rusive cool elementy jako jsou problikavacky nejnovejsich clanku a ty likviduju, pokud na takovy web chodim opakovane.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny