Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Doporučení sestavy na graficky náročnější hry

Klasika, zase se to tady hada, poradna je poradit. Napiste si kazdy svoje a pokud nesouhlasite, tak jednim prispevkem vyjadrit nesouhlas, to staci, prosim.

jezekhifi ma kazdopadne v jednom pravdu, jdes na to uplne spatne.

Jako PRVNI si rozmysli zhruba, jaky monitor bys chtela do budoucna poridit predevsim co se tyka rozliseni a pripadne popremyslej i o tom VR. Rozdily v pozadavcich na hardware jsou obrovske.

Vzhledem k nebezpeci cihajicim na Intel procesorech bych ti tez doporucil procesor od AMD.

---

Urcite si nekupuj procesor pod 6 jader - minimem by melo byt 6C/12T. Dam ti jednoduchy navod, konzole Playstation 5, ktera by mela vyjit pristi rok a mnohe hry na ni budou designovany, ma mit procesor 8C/16T, takze to je neco kam muzes mirit, pokud nemas potrebu uplne moc setrit na penezich a chces ,aby ti novy pocitac take chvili vydrzel.

Co se tyka graficke karty, tak tam je to o tom rozliseni monitoru, pripadne VRka. Ta RX590 se mi uplne nezda, kamos ma obycejny Oculus Rift a GeForce GTX1070Ti a rika, ze pro to jeho VR tak tak staci. Clovek, ktery ma VRko Pimax 5K mel GTX1080 a rikal, ze se to moc neda, pro jistotu sel do RTX2080 a to uz je podle nej ok.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny