Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Jak obousměrně synchronizovat automaticky složky

No problém je principiální v tom, že počítač/mobil/cokoli nemá jak určit, která verze je lepší, pokud jsou v obou nějaké změny. To už musíš rozhodnout ty, protože víš, co jsi s tím dělala, případně se na to podíváš a uvidíš. Někdy může být lepší stará verze, jindy nová a jindy je to potřeba nějak zkombinovat. (to samé platí o větší/menší a jiných snadno poznatelných atributech).

Samozřejmě pokud děláš změny jen na jednom zařízení, tak je to brnkačka, vezme se to z něj. Stejně jako když úpravy jednoho souboru děláš vždy jen na jednom zařízení.

Ale už když uděláš nějaké fotky na foťáku, pka je přeneseš na PC, pak tam promažeš ty nepovedené, tak se ty promazané příště přenesou zas, spolu s četsvě nafocenýma, protože na PC přece chybí.
Stejně tak, pokud je urovnáš do složek (a nejlíp ještě přejmenuješ a ořízneš), tak chybí originály, přebývají ty ve složkách a tak se kopírují originály znova tam, složky zpátky a máš všechno dvakrát. A tohle za tebe žádný program neudělá spolehlivě, pokud mu cokoli kdykoli můžeš "měnit za zády".

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny