Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem PC do 33 tisic, vymena

- Me je jedno kdo si co obednal, podstatny je "Obsah/Vysledek". Intel at si utraci za co chce, je mi to srdecne jedno ani jsem u toho nebyl a zadnych rizenych burzovnich utoku jsem se neuzcastnil abych mohl delat usudky.
* Hlavne ze jsou jsou v tom "obrazky", jelikoz nekteri mistni radci psanému textu nerozumi.
- Zadnici vytirat nepotrebuji ani AMD ani Intelu a CPU nevybiram podle znacky nebo co zrovna pisou na IT_Teplak.net, celkove Intel vs AMD neni muj boj a mam to v ksandach.

- O "Masterkey 1, 2, 3/ Ryzenfall / Chimera / Foreshadow / SplitSpectre / Spoiler / a Key PSP / Fallout (to ze nekdo nevi, nebo ze mu to nepisou na Googlu ze se problém tykal y AMD@Epic neni muj problém) se vi jiz nejako dobu, nepise to jen CTS_LABS. To ze si to celé zaplatil Intel je internetova tupost.
* Pritom staci jit a informace overovat primo u zroje : https://www.amd.com/fr/corporate/product-security.

"Oficialni vyjadreni AMD na CTS" na podanou analizu : https://community.amd.com/community/amd-corporate/blog/
- Ze problémovy oznacuje reditel AMD hlavne Firmware jak CPU, je slusnej kousek jeho citace k uvedenym zranitelnostem :

Jakýkoli útočník, který získá neoprávněný administrativní přístup, by měl k dispozici širokou škálu útoků, které by byly daleko nad rámec toho, co bylo zjištěno v tomto výzkumu.

- Uz i reditel AMD propadl financnim uplatkum Intelu ? AMD uvedé problémy resi pomoci zaplat asi jen z dlouhé chvile. Neznamena ze si nekdo zaplatil analyzu treti strany, ze neni pravdiva.
* Zaplatit si analyzu neznamena zaplatit si vysledky. Nalezené problémy AMD nepopira. Nebavim se o nakych debilnich google clancich RedHoaX.cz ktera jsou zde inspiraci pro nekteré "radce", ale o komunikovanych informaci a vyjadreni delegé/mluvci AMD na jejich oficialnich strankach.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny