Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Hledám náhradu za program Ultimate voice recorder (lepší kodek)

Dobrý den, používám program Ultimate voice recorder pro symbian, protožeje dobře konfigurovatelný. Na nahrávání zvuku, hovorů a poznámek, umí klávesové zkratky a možnost automatického nahrávání. Ale je tu jeden problém

Avšak má tragickou kvalitu zvuku (jak poznámek i hovorů): Na výběr jsou sice 2 možnosti (WAV a AMR), avšak oba 2 dva nahrávají nahrávají jen v 8000 Hz!!! což je špatné (AMR=5 kbps, WAV 128kbps). Paradoxně defaultní aplikace na nahrávání zvuku Rekordér nahrává v 48kHz a 64kbps AAC a tato kombinace přináší neskutečně lepší kvalitu zvuku při polovičním bitrate 8kHz wavu. Bohužel aplikace, jak už to u Symbianu bývá u dodaných aplikací, není dokonalá, neboť neumí nahrávat na pozadí (při přepnutí aplikace se to přeruší) a nahrávat hovory vůbec.

Proto hledám aplikaci, která by měla konfigurovatelnost a možnosti UVR.sisx a zároveň kvalitu interní aplikace (48kHz, AAC)

Předmět Autor Datum
Nebylo by nacase mit misto Symbianu neco normalniho? (odpovim si sam - bylo, uz radu let)
lucifer 03.06.2019 12:35
lucifer
a co?
Masilko 03.06.2019 14:57
Masilko
Z dnesnich spartphones absolutne cokoliv. Vse bude o svetelne roky dal nez nejaka prahistorie se sym…
lucifer 03.06.2019 15:22
lucifer
Osobne bych bral neco s androidem, u ceho jde ziskat "root" prava. To je ale treba zduraznit s neko…
RedMaX 03.06.2019 18:49
RedMaX
Ano, pokud chci primo nahravat hovory, muze byt "root" nutnosti. A snapdragon je takova celkem sazka…
lucifer 03.06.2019 20:07
lucifer
Určite treba na Xiaomi telefóne root a unlock bootloaderu? Nadstavba MIUI to nahrávanie umožňuje: […
pme 03.06.2019 20:29
pme
jj, ale pokud bude chtit nejaku jinou app., muze chtit natvrdo root prava. Coz u Xiaomi nastesti nen…
lucifer 03.06.2019 20:44
lucifer
> oficiální cestou požádat To jako přes Miloše zemana se připomenout u sin tin pchinga? Za nás byly…
Masilko 03.06.2019 22:52
Masilko
To je takova moda v Cine, nejprve to mel Huawei, ze zamykal bootloader a lidi co chteli odemknout si…
RedMaX 03.06.2019 23:20
RedMaX
Tak to vypadá, že budu muset hledat v 4 roky starých smartphonech. Sice omladím jen o 5 let, ale boj…
Masilko 04.06.2019 09:43
Masilko
U Xiaomi je to v pohode, funguje to takhle: https://www.miuios.cz/navod-odomknutie-bootloadera-telef…
lucifer 04.06.2019 10:21
lucifer
Nejsem jednoduchej clovek. Xiaomi Note 7 - vyrez nechci, dal jsem nestudoval Xiaomi Mi 9T - nema s…
RedMaX 04.06.2019 11:23
RedMaX
To jsou celkem nesmyslne "nechci, protoze" - pri 128GB me pametova karta fakt nezajima, uz pri 64GB…
lucifer 04.06.2019 11:32
lucifer
Kraviny jak pro koho, ja si zase rikam, proc bych se mel preucovat na neco noveho, kdyz vsechno co p…
RedMaX 04.06.2019 11:56
RedMaX
Zrovna Samsung S5 pozoruji u příbuzného a překvapuje mě, jak je to nadčasový kvalitní telefon, má vš… poslední
Masilko 14.06.2019 11:54
Masilko

Osobne bych bral neco s androidem, u ceho jde ziskat "root" prava.

To je ale treba zduraznit s nekolika vykricniky. :!: :!: :!:

Root prava pro nej mohou byt klicove, protoze kdyz se Google na Androidu rozhodne, ze aplikace na nahravani hlasu odporuje ochrane soukromi, tak by bez rootu mohl mit smolika.

Pokud Android, tak se vyhnout Kirinu (Huawei), Exynosu (nektere Samsungy) a Mediateku (vetsina Ciny, ale i treba nektere Sony a dalsi). Zbyde Snapdragon a hledat, jak moc je vybrany telefon popularni v komunite a hlavne, zda ma moznost rootu.

> oficiální cestou požádat
To jako přes Miloše zemana se připomenout u sin tin pchinga?
Za nás byly jen neoficiální cesty, propojit nebo přemostit na základní desce určité 2 kontakty a potom za připojeného kabelu a čekajícího programu na patchování zmáčknout červené tlačítko v vhodnou dobu

To je takova moda v Cine, nejprve to mel Huawei, ze zamykal bootloader a lidi co chteli odemknout si museli zazadat pres Facebook Huaweie, pak to Huawei zrusil a dnes jeho mobily odemknout nejdou vubec. Xiaomi to po nich zavedlo taky a ty snad to odemykani maji porad, ale jak to tam presne funguje nevim.

Ono to je tezky, vyradis android mobily, kde je root tezke ziskat, vyradis se zamcenym bootloaderem, vyradis mobily s chybejicim Jackem, pak vyradis mobily z debilnim zaoblenym displejem, kde cast displeje nevidis, vyradis mobily z prustrelem, vyradis mobily s vyrezem pro fotoaparat, .... Nakonec budes rad, kdyz najdes jeden nebo dva smartphony, ktere ti prijdou ok, pokud vubec. :-/

U Xiaomi je to v pohode, funguje to takhle: https://www.miuios.cz/navod-odomknutie-bootloadera-telefonu-15906 (je to jednoduche, vypada slozite - ale to je jen stylem psani "for idiots")

- spokojenost, tohle mi prijde jako fer pristup. Vseobecne jsem s Xiaomi spokojeny, az doslouzi to co mam koupim zas neco od nich. Aktualne dobra koupe treba Note 7, pokud se nechce utracet zbytecne moc. Kdybych nevedel co roupami tak Mi 9T.

"vyradis XYZ" - nektere ty vytky jsou fakt zbytecne. Treba vyrez - ne, nevadi. Vadi neprtitomnost 3,5mm jacku = je na vyber toho porad dost co ho ma. Vadi displej zaobleny az pres hrany = taky neni problem si vybrat (vzyt tenhle nesmysl ma jen Samsung u svych "top" modelu, pokud se nepletu?). Je toho na vyber az az. Za mne - treba ty dva vyse uvedene.

Nejsem jednoduchej clovek.

Xiaomi Note 7 - vyrez nechci, dal jsem nestudoval

Xiaomi Mi 9T - nema slot na sd-kartu, USB 2.0 v podani USB-C odmitam.

Jiste jiny na tom nejsou lepe, ale situace je takova, ze ze soucasnych mobilu mam znacny problem si neco vybrat, nastesti nic neshanim, ale modlim se, aby soucasne telefony vydrzely co nejdele to pujde. :-)

To jsou celkem nesmyslne "nechci, protoze" - pri 128GB me pametova karta fakt nezajima, uz pri 64GB co mam ted jsem rad ze jsem se nespolehlivych MicroSD zbavil. Vzdy s tim bylo jen mrzeni, at s umrtnosti, nebo debilitou systemu (nebo aplikaci) ktery stejne odmital na kartu ukladat to co chci. Notch - velky je na prd (viz note6 pro = odstrasujici priklad) - ale ten pidivyrez u Note7 nijak nevadi. USB 2.0 - eh, koho to zajima? Data jsem do mobilu kopiroval po kabelu...krome instalace novejsi verze systemu a rootu...nenapada me...asi nikdy. Zkuste to bez dratu, drahy Marconi.

- ale kazdy mame nejake naroky, kdo chce kam... Ja problem vybrat si fakt nemam, ale nebaziruju na takovych kravinach. ;-)

Kraviny jak pro koho, ja si zase rikam, proc bych se mel preucovat na neco noveho, kdyz vsechno co pouzivam, mam na SGS5 vcetne USB 3.0. Stve me, ze vyrobci dneska nejsou schopni vyrobit stejne kvalitni telefon, ale dokud mam ten soucasny, tak bez problemu, bojim se ale doby, az odejde a ja budu potrebovat novy.

Zrovna Samsung S5 pozoruji u příbuzného a překvapuje mě, jak je to nadčasový kvalitní telefon, má vše co bych chtěl (snad jen ty cool senzory tepu a otisků jsou tam zbytečné) a nemá idiotské kraviny jako notch, mraky kamer, zaoblenost a neuroprocesory, různé haptické kraviny

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru