Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Hledám náhradu za program Ultimate voice recorder (lepší kodek)

Dobrý den, používám program Ultimate voice recorder pro symbian, protožeje dobře konfigurovatelný. Na nahrávání zvuku, hovorů a poznámek, umí klávesové zkratky a možnost automatického nahrávání. Ale je tu jeden problém

Avšak má tragickou kvalitu zvuku (jak poznámek i hovorů): Na výběr jsou sice 2 možnosti (WAV a AMR), avšak oba 2 dva nahrávají nahrávají jen v 8000 Hz!!! což je špatné (AMR=5 kbps, WAV 128kbps). Paradoxně defaultní aplikace na nahrávání zvuku Rekordér nahrává v 48kHz a 64kbps AAC a tato kombinace přináší neskutečně lepší kvalitu zvuku při polovičním bitrate 8kHz wavu. Bohužel aplikace, jak už to u Symbianu bývá u dodaných aplikací, není dokonalá, neboť neumí nahrávat na pozadí (při přepnutí aplikace se to přeruší) a nahrávat hovory vůbec.

Proto hledám aplikaci, která by měla konfigurovatelnost a možnosti UVR.sisx a zároveň kvalitu interní aplikace (48kHz, AAC)

Odpověď na otázku

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny