Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Datový disk

Zdravím-do minulého týdne jsem používal na systému WinXPhome dva hdd.Jeden systémový WD-60gb jako master a datový Samsung-30Gb jako slave..Vše bylo ok až do startu PC minulý týden-v biosu se hlásí oba disky tak jako vždy,ale po náběhu systému Win není datový disk přístupný-systém mi vnucuje jen hlášku že disketa na tomto umístění není naformátovaná-a jestli jí tedy chci formátovat..Nevím co s tím-formát nepřichází do ůvahy-na hdd mám fotografie,mp3,dokumenty atd..Situace je stejná i na počítači u souseda-také Win-pokud použiju Slax nebo Puppylinux není datový disk vůbec vidět..Nemá někdo potuchy co s tím ?? Dobrá rada nad zlato-předem díky Endeman

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Dolezite data mas mat zalohovane. To nemas na DVD vypalovacku? To stoji snad dnes ani ako jedna rodi… poslední
MM.. 18.08.2008 17:38
MM..

Dolezite data mas mat zalohovane. To nemas na DVD vypalovacku? To stoji snad dnes ani ako jedna rodinna vecera v restike :) A DVD-RW medium stoji ako parok v rozku :)
Zalohu si mohol mat aj na tom systemovom disku. Ze si nemal tak to je tvoja blbost. Profesionalna zachrana dat moze stat kludne aj desiatky tisic (mozno menej, opytaj sa v tych firmach). Keby si si to zalohoval tak by si mal data zadarmo v zalohe.
Skusit mozes getdataback for NTFS, ale data ak nejake najde tak samozrejme kopirovat na iny disk napr. na ten systemovy, na ten vadny disk sa nepokusaj nic zapisovat a ani formatovat.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru