Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem 1 zlomeny pin na procaku

Ahoj. Mam procak P4 se zlomenym 1 pinem (jestli to spravne nazyvam, proste jedna ta jehlicka - hned na okraji). Predpokladam, ze na funkcnost to mit vliv bude, takze je to na vyhazov se to da opravit ? Diky

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Nemusí to být fatální a dá se to mikropájkou spravit. Jednu P4 jsem takhle opravil, měla ulomený 3 n…
mia 18.08.2008 11:39
mia
To by som nerobil a v ziadnom pripade nie na predaj. Vies ze nozicky su pozlatene? Myslis ze ich poz… poslední
MM.. 18.08.2008 14:39
MM..

Nemusí to být fatální a dá se to mikropájkou spravit. Jednu P4 jsem takhle opravil, měla ulomený 3 nožičky, dvě na okraji a jednu uprostřed (ale taky na okraji, ne v tom lese nožiček). Nahřál jsem to mikropájkou, špičatou pinzetou vyndal zbytek vývodu, pocínoval drátek 0,5mm, napájel ho tam, ucvaknul tak aby seděl s ostatníma nožičkama. Důležitý je vytáhnout odsud ten zbytek nožičky.

To by som nerobil a v ziadnom pripade nie na predaj. Vies ze nozicky su pozlatene? Myslis ze ich pozlacuju preto lebo maju moc zlata a nemaju s nim co robit? :)
Vies co moze sposobit pri vysokych frekvenciach 1mm vedenia navyse alebo presahujuce vedenia atd. Kebyze si to robi pre seba a povie si sak co ked to bude blbnut alebo ak to odpali dosku tak to vyhodim, tak mi je to fuk. Ale ponkat na predaj CPU ktory nie je 100% (a teda moze sa spravat nepredvidatelne) povazujem za drzost.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru