Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Jak se dostat do rozbitého telefonu

Dobrý den,
Mám možná trochu netradiční a zvláštní dotaz, ovšem pro mě poměrně zásadní.

Je to v podstatě už asi 3 roky, co mi tehdy mobilní telefon vypadnul z balkonu dolů jak jsem třepal deku a on v ní byl schován. Telefon se rozbil o kovovou tyč, kdy narazil asi displayem, který je samozřejmě nakrápnutý a nic tedy nezobrazuje, jen čáry. Tehdy jsem si prostě pořídil nový mobil (Iphone), vytáhl z něj sim kartu a paměťovou kartu, kde jsem měl data.
Ovšem ke kontaktům a datům, konverzacím a smskám, které jsou uvnitř mobilu (ve vnitřní paměti) nevím, jak se mám dostat, neboť když je rozbitá obrazovka a celkově je asi telefon nefunkční, tak se těžko dostanu k tomu, co po těch letech potřebuji. Zkrátka potřebuji zjistit nějaké informace, kdy jsem si tehdy psal na whatsappu a jiných aplikacích pro komunikaci a potřebuji jako důkaz najít požadovaný kontakt, konverzaci a jiné informace.

Jenže nevím, jak se k takovým komunikacím (konverzace ve whatsappu) a smskám dostat, když mobil jde sice zapnout, ale zkrátka zobrazuje jen pruhy, je zkrátka KO. Poradí mi někdo, jak se dostat k datům uvnitř mobilu, a hlavně tedy k číslům, konverzacím whatsappu, smsek a podobně?

Díky - jednalo se tuším o nokii 700

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
A já dodám tady je nabízejí https://www.sbazar.cz/hledej/Nokia%20700/111-nokia
jezekhifi 13.06.2019 17:26
jezekhifi
Akorát za to chcou pětinásobek skutečné hodnoty.
Prasak 13.06.2019 19:58
Prasak
To mám stejný názor. poslední
jezekhifi 13.06.2019 20:15
jezekhifi

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru