Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Android - Aplikaci nelze povolit v Přístupnosti (Accessibility Settings)

Manualne lze stahnout Android vzdy, ale nainstalovat jde jen, kdyz mas ovladace. A to je problem. Snad na zadnem telefonu (platformy ARM) nejsou ovladace k dispozici jako open-source. Tudiz ona manualni instalace by mohla jit spis do nejakeho emulatoru na pocitac, ale praktickou zkusenost nemam.
U telefonu je situace jednoducha:

Qualcomm (Snapdragon) vydava ovladace bokem jako binarni blob, tudiz pokud to clovek umi, tak je integruje do instalacky Androidu jako modul a muze si vytvorit vlastni custom ROM (ja se spoleham na uz vytvorene custom ROM tou komunitou okolo LineageOS).

Huawei (Kirin) ovladace nevydava a musi se vytahnout primo z telefonu a ty jsou urcene pro verzi linuxoveho jadra na tom konkretnim telefonu, hrat se s tim moc teda neda.

Samsung (Exynos) ovladace nevydava a musi se vytahnout primo z telefonu a ty jsou urcene pro verzi linuxoveho jadra na tom konkretnim telefonu, hrat se s tim moc teda neda.

Mediatek (Helio) ovladace nevydava a musi se vytahnout primo z telefonu a ty jsou urcene pro verzi linuxoveho jadra na tom konkretnim telefonu, hrat se s tim moc teda neda.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny