Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Aký Antivirus použít? Ktorý Antivirus je najlepší? Tu sa dozviete vše potrebné.

1) To je možné, že antiviry mažou adware zcela náhodně a zcela nedostatečně. A? :-) Já to psal proto, abych vyvrátil toto: "Proti týmto škodným sú antiviry bezradné." To, že jsou neschoplné komentovat nebudu, každopádně jsem psal třeba toto: "Co se týče antivirů (= antimalware), jsou zbytečné." což je myslím ještě něco víc než neschopné.

2a) Já nepsal co všechno viry dělají, já psal jen podle čeho se zhruba poznají a psal jsem to aby to nebylo moc dlouhé a bylo to v kontextu toho, co jsem psal pak

2b) Když tupý antivir něco smaže, tak to neznamená, že to nesmaže i to další, třeba to co stáhne. A pokud se stane, že to nesmaže, tak prostě proto, že je tupý. A stejně tak se může stát, že nesmaže ani to, co to něco mělo stahovat. A toto: "když tupý antivir něco smaže, neznamená to, že pc zůstal čistý" mi nemusíš psát, dyť jsem psal: "Co se týče antivirů (= antimalware), jsou zbytečné. Ještě více zbytečný je MBAM. A totálně zbytečný je Adwcleaner. Pokud někdo umí aspoň trošku používat mozek, tak antivir ani cokoliv anti nepotřebuje." "Nepoužívám antivir"

3) A četl jsi co jsem psal?
(obecně drtivá většina běžných antivirů) antivir = antimalware = (konkrétně ve smyslu pouze na viry) antivir + antičervák +antitrójkoňák + antiransomware + antispyware + antiadware + anti*
antispyware = pouze antispyware
To, že nějaký samostatný antispyware může mít víc práce než antivir (ve smyslu antimalware) je možné, a? Nějak nechápu proč mi to píšeš, to záleží přece na databázi programu, konkrétní hrozbě, chování uživatele atd. Mimochodem podle mě nezáleží tolik na kvantitě, ale na "kvalitě". Proto jsem taky psal, že například adwcleaner je víc zbytečný než antivir (ve smyslu antimalware). Když to přeženu, uživateli asi víc naštve jednou kompletně zašifrované soubory než 20 zobrazených reklam od 5 adware a pokud by zrovna měl antivir, který by zrovna detekoval tu hrozbu...

4) Nějak nechápu jaký nekritický obhájce ms postupů, když zrovna v tomto případě ohledně otázky antivirů mám defendera odstraněného a i ten je podle mě zbytečný jako každý antivir.

5) Jestli máš třeba teď nějakou konrétní "praktická zkušenost", třeba s tím adware, tak sem s tím, rozebereme konrétní příklad :-)

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny