Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Aký Antivirus použít? Ktorý Antivirus je najlepší? Tu sa dozviete vše potrebné.

Otázka by mala byť formovaná k širokým masám boľševikmi prevychovávaných paranoikov občanov v kŕčovitej nenávisti všetkého amerického, kapitaľistického, dobyvačného, usáckeho z NSA, U.S.A. vrahov z volstrídu, tiež k produktu z dielne MS v Redmonde, či im pri ich sľušnosti, poctivosti, pracovitosti, inteligencii nevadí sofistikované špicľovanie komplet dát na ich diskoch a PC mašinách v prípade AV, Telemetrie od tretích strán výrobcov SW.

Každý AV hlboko nacpatý v systéme bežiaci na pozadí nielen že permanentne špicľuje, odosiela šifrované súbory typu cookies k sebe na servery, ale brzdí svižný beh Windows, brzdí každý browser, sťahovanie dát, strká svoj zvedavý rypák do čoho mu je trt, škodí, ničí Windows apod. vylomeniny.
-------
Taktiež som od OS Vista po OS W10 bez týchto marketingových gebuzín a ešte sa mi nestalo, aby okrem nejakých neškodných cookies v browseri bol napadnutý Windows vírusom, malicious apod. pri bežnom surfovaní, mailovaní.

Zrejme ma úspešne chráni manuálne nastavený Firewall v interaktívnom režime, ktorý nepustí bez môjho odsúhlasenia v upozornení na monitore ani jeden paket in/out, preruší nepovolené IP, servery, inštalačné exe, dll, odosielanie dát.

Človek bol v časoch W95/98/XP_NT dôkladne osprostený firmami zaoberajúc sa masívnou výrobou AV, redakciami, marketingom AV, kadejakými virusportálmi, vypatlanými používateľmi na fórach o nutnosti používať AV doma či v podnikovej sfére až sa sám presvedčí, že sa nechal osprostiť, ľahko podľahol davovej hystérii.

Našťastie sa objavil na trhu prvý produkt zn.: Ghost od Norton Symantec, určený k bitovým zálohám systémových oddielov, logických oddielov, diskov, ktorý v mojom prípade nahradil všetky AV ako aj pochybnosti o čistom OS a s tým spojené nekonečné kontroly "onániou" na vírusy.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny