Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Aký Antivirus použít? Ktorý Antivirus je najlepší? Tu sa dozviete vše potrebné.

Taky jsem mu to chtel napsat, ale odzbrojil me temi prezervativy. :-)

V dnesni dobe vubec uzivatele pouzivajiciho warez nechapu. Kdyz si vzpomenu na sve zacatky, tak tenkrat nejake free programy vyjimecne, open-source to byli nejaci uhrovati geniove, kterym nikdo okolo nerozumel. Software byl drahy a student si nemohl dovolit koupit temer nic. Navic warez byl hlavne o sehnani instalacky a serialu. Dneska? Spousta softwaru zlevnila, spousta programu je free a jeste vic programu na kolikrat profesionalni urovni je open-source. Hry? Driv silene ceny, dneska kdyz si uzivatel pocka na slevy, tak za pakatel. Neni nejmensi duvod stahovat warez.

A klikat na ano na vsechno co na uzivatele vyskoci, to mi pripomina jako kdyz nekdo rekne skoc z okna a druhy jde skocit, je to nesmysl a neklikaji moji rodice, kteri jsou jen obycejni uzivatele bez hlubsich znalosti, nemusi klikat nikdo.

A co se tyka Defender versus Eset, tak podle testu umi Defender 97% ze vzorku, ze ktereho se s polovinou ani bezny uzivatel nikdy nesetka, takze v realu, jestli Eset da 99%, tak obycejnemu inteligentnimu uzivateli ten Defender bohate staci. Chapu i ze zkusenejsi uzivatel nepotrebuje zadny antivir, protoze sance na nakazu je tak mala, ze dost mozna ani bez antiviru nikdy nic nechytne. Nakonec kazdy muze rict, kolik viru v pocitaci mel za posledni rok. Ja mam statistiku takovou, ze Defender mi nasel presne 0 viru a protoze obcasne pouzivam Eset Online Scanner, tak mohu rict, ze se Defender nejspis nespletl, protoze i Eset mi nasel presne 0 viru.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny