Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Aký Antivirus použít? Ktorý Antivirus je najlepší? Tu sa dozviete vše potrebné.

Ano, souhlasim, proto taky nemam nic proti Defenderu a myslim, ze je to potrebnejsi soucast Windows nez jejich webovej prohlizec. Zakladni ochrana implementovanym antivirem klidne muze byt, dulezite je, aby to nezralo systemove prostredky nebo jen nepozorovatelne.

Jinak z antivirovych firem uznavam jen Eset, v souladu s tim co se tu ruzne psalo, chapu, ze v korporatu se muze zdat nejake bezpecnostni reseni jako potrebne, ikdyz to neni to spravne slovo, spis treba chtene mozna lepsi. Takze pokud Eset proda korporatu svoje Security reseni a nam obycejnym uzivatelum necha zdarma ten Eset Online Scanner na "kvalitnejsi" proskenovani PC jednou za cas, jen tak pro jistotu, taky nemam nic proti tomu. Ale to je tak vsechno, co domacimu uzivateli dava smysl.

Jinak pokud jsou tu lidi co treba se vic zajimaji nez ja, tak dotaz:

Ma jeste nejaka jina antivirova firma podobne kvalitni reseni ala Eset Online Scanner nebo jsou vyjimkou?

Driv mel podobnou vec Kaspersky, ale ten uz ten scanner zrusil a misto toho ma free antivirus, ke kteremu pridava navic neco cemu ja lajcky rikam vir, ale je to PUP potencionalne nezadouci program.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny