Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Poškozený alza šek

Zdravím Vás,

je mi to trochu trapné, ale už z názvu této prosby o radu Vám může být jasné, že se mi povedlo něco velice šikovného - poškození 3 písmenek u alza šeku.
Jde o to, že jsem trochu více přitlačil a omylem strhnul i tři písmenka. Už se asi hodinu snažím dopátrat, co za písmenka to je a myslím, že už jsem tam prozkoušel snad všechny kombinace, co jdou, ale
web Alzy mi to stále ne a ne příjmout...

Má otázka tedy zní: Měl už někdo podobnou zkušenost? Popřípadě, jestli by alzáci měli problém mi dát šek nový, protože v podmínkách je bod č. 4, který říká, že nemůže být nijak nahrazen v případě ztráty.

Na googlu se nemohu ničemu dopátrat a už pomalu začínám být zoufaly, protože, co si budem.... 500 je 500... :))

Moc děkuji za radu a případně i Váš názor, ale to, že jsem pitomý nešika mi říkat nemusíte, protože už to vím... :))

Předmět Autor Datum
Ze všeho nejdřív se ptej u Alzy.
Kyncl 17.06.2019 16:54
Kyncl
Je to celkem dálka na pobočku, ale asi mi nezbývá nic jiného. Podívám se tady ještě zítra a uvídím,…
MiSt 17.06.2019 20:08
MiSt
To myslíte ty slevěnky, co jsou většinou na nic, nebo nějaké předplatné. Pokud je to první případ, t…
ml1 17.06.2019 17:23
ml1
No, jsou to přímo šeky na 500,- :D Ty nejsou nijak omezené a můžu to použít prostě místo peněz a tře…
MiSt 17.06.2019 20:07
MiSt
Šek naskenovat. Napsat k tomu průvodní vysvětlení a poslat prodejci s vysvětlením, se zdovořilou žád…
Mikrotik 17.06.2019 22:31
Mikrotik
Jak už jsem výše citoval, že se v podminkách uvádí pouze ztráta, tak si taktéž myslím, že by neměl b… poslední
MiSt 19.06.2019 00:25
MiSt

To myslíte ty slevěnky, co jsou většinou na nic, nebo nějaké předplatné. Pokud je to první případ, tak určitě ho někdo také má (myslím že někdy nedávno jsem to k nákupu dostal, ale protože se mi tam nic nehodilo, tak jsem ho založil nebo vyhodil, prostě ho nikde kolem sebe nevidim). Proč to prostě nemůžou mít levnější rovnou. Proč musím jako blbec opisovat PLATIMONLINE, dyť by přece nebyl problém, aby to bylo automaticky u objednávek nějakého objemu, jako to má konkurence (i od menší částky). Mimochodem tohle se mi podařilo až na několikáté. Holt akce do 30.4. nebo 31.5. nebo teď do 30.6. vypadá asi lákavějc než když je prostě doprava větších objednávek zadarmo.
Jinak ze tří písmen máte zhruba 18 tisíc kombinací, takže můžete vesele zkoušet, den má 14400 minut, při dvou kombinacích za minutu to za den dáte s rezervou, jestli vás nezablokujou.

No, jsou to přímo šeky na 500,- :D Ty nejsou nijak omezené a můžu to použít prostě místo peněz a třeba si doplatit 100,- cash za nějakou blbost za 600...

Já poznávám tvar těch písmenek, ale příjde mi divné, že nesedí ani jedno... Jedno z nich může být buď L nebo E a já prostě nevím... Druhé zase třeba 2 nebo Z a tak dále :)

Šek naskenovat. Napsat k tomu průvodní vysvětlení a poslat prodejci s vysvětlením, se zdovořilou žádostí o pomoc a poskytnutí náhradního kódu nebo šeku. V tomto případě je šance, protože nechtěné poškození není ztráta kterou podmínky mají ve výlukách. Takže pokud podmínky nechtěné poškození jasně nedefinují a nevylučují, měl by prodejce zareagovat ve prospěch zákazníka. Jak prosté...

Jak už jsem výše citoval, že se v podminkách uvádí pouze ztráta, tak si taktéž myslím, že by neměl být problém ze strany prodejce, ale samozřejmě mi šlo o názor druhých lidí předtím než tam půjdu.
Každopádně děkuji.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru