Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Jak zjistit co trvá tak dlouho při startu PC

Zkouknul jsem to, probiram se tu tim, ale moudrej z toho nejsem vubec.

Nikde proste neni nic divnyho a v tom prosess monitoru jsou jen casy od spusteni a kdyz tim prochazim, tak tam proste nic neni a nevidim kde co navazuje nebo ne, prijde mi to jako uplne k nicemu z hlediska snahy odhalit problem pred prihlasenim do systemu.

Z hlediska toho druheho programu Windows Performance Recorder, tak tam to bylo naprosto zrejmy, problem je prvni v grafu svetle modra faze, coz je faze od zahajeni zavadeni systemu az pred obrazovku prihlaseni. Ta tam byla "dlouha" prave tech cca. 40s, o kterych celou dobu mluvim jako o problemu, takze nic noveho, ale jasne potvrzeni. Ovsem tohle tam bylo jen jako faze a co bylo uvnitr bylo "nacitani systemu". To je hezky, ze vim, ze se mi prilis dlouho nacita system, ale nikde uz neni napsano, co konkretne se nacita tak dlouho, tudiz prakticky zaver to pro me nema taky zadny.

Teorie je hezka vec, ale ja bych potreboval to co je na linuxu, ze proste se nacitaji sluzby a clovek v logu vidi presne co, kdy a jak dlouho a nic takoveho tady neni. :-/

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny