Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Jak zjistit co trvá tak dlouho při startu PC

Fuck you Microsoft!

Ovládací panely - Systém a zabezpečení - Systém

Ochrana systému

Body obnovení - Konfigurovat

Protože na disku (v mém případě discích H a G) máte vypnutou ochranu systému bodama obnovení, ale zůstaly tam staré body obnovení, které nekorespondují se současným stavem. Při startu systému si Windows kontrolují platnost bodů obnovení a tyto body obnovy, které jsou neplatné stejně zkontrolují, ale o proběhlé nezdařené kontrole v žádném protokolu stejně nic nevypíší. Jedná se o starý bug, který Microsoft minimálně od Windows 7 stále neopravil!!!

Stačí po kliknutí na "konfigurovat" odstranit příslušným tlačítkem staré neplatné body obnovy a operační systém zase začne nabíhat stejně rychle jako dřív.

------------

Je to možný? Je to možný že to tam ty kreténi a doplňte si ty nejhorší urážky co znáte takových let nechají a neopraví to!!! Bože, hlavně že vymysleli dlaždice, ale opravovat po sobě chyby to už ne!

(Jinak bohužel odkaz na anglické fórum, kde jsem řešení nalezl už podruhé po restartu, kdy jsem po odstranění starých neplatných bodů obnovení bootoval 7s už nenajdu. Stejně ale neznámému dobrodinci, který vyřešil můj možná rok trvající problém ze srdce děkuji.)

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny