Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem lze zapojit myš na zákl. desku tabletu ?

před dvěma desítkama let a přitom se to zdá jako chvilka.

To je pravda no. Dit jses jeste mladý muž 3? let ! Počkej na padesatnickou krizi ]:). Nevim proc, ale kazdy po tricitce zacne drzet diety a zdrave jist, kupovat BIO, cvicit, novy uces a pouzivat krémy na plet.
Jsem si vsiml ze to hodne dela stereotyp. Jak v kazdodeni pracovni rutine delam jednu a tu samou vec, tak mesic utece jak nic. Proto jsem zacal pouzivat takovou vlastni metodu a minimalne 1-3 tydne delam nejakou extra aktivitu, nebo behem dne si nejaké spestreni navic, neco jiného co kazdy den.
Ono se to nezda ale funguje to. Pak ten tyden prijde delsi, tak i mesic tak i cely rok a celkove se ten cas zda ze utika pomalejs.
Si vem když jsme ještě jako haranti byli na základce . V paté tride jsme si rikali ze tu zakladu nikdy nevychodis proc ? Protoze jsme se se stale neco nového ucili něco nového poznavali proto si IMHO myslim ze ten cas se dnes zda kratsi. Cestu po které jezdis kazdy den se zda kratsi jak nova, jestli mi rozumis jak to myslim. Nebo kdyz vidis poprvé film taky se zda delsi.
* Ale chapu ze, prece jses ted hlava rodiny mas urcité resposabilité a jen tak si neco dovolit nemuzes a verim ze s detmi si uzijes "az" "az" :-p

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny