Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Jak otestovat multifunkci HP Color LaserJet Pro M277dw?

Již delší dobu pozoruji, že při skenování na multifunkci HP Color LaserJet Pro M277dw je sken trochu nakřivo. I recenzích na Alze jsem našel, že někomu také skenuje nakřivo: https://www.alza.cz/recenze/hp-color-laserjet-pro-mfp-m277dw-jetintelligence-2411301.htm?layoutAutoChange=1.

Jelikož mě to už dožralo a zjistil jsem, že mi ještě platí záruka, tak jsem zavolal na podporu HP a kupodivu mi hned nabídli zaslání nové multifunkce na výměnu. Tu jsem obdržel, přehodil spotřebák a ... zjistil jsem, že nejsem schopen určit, jestli skenuje nakřivo nebo tiskne nakřivo druhou stranu při oboustranném tisku. Potřeboval bych vytisknout a oskenovat nějakou mřížku na A4. Neporadí někdo, kde ji stáhnout, ať ji nemusím dělat ručně? Nemá někdo podobnou zkušenost s HP Color LaserJet Pro M277dw a pokud ano, jak ji vyřešil?

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Tak jsem si udělal mřížku v Calcu a při tisku je to cca 0.5-1 mm doleva na 1. stránce a 0.5-1 mm dop… poslední
jege 07.07.2019 17:15
jege

Tak jsem si udělal mřížku v Calcu a při tisku je to cca 0.5-1 mm doleva na 1. stránce a 0.5-1 mm doprava na 2. stránce. Stará tiskárna Canon Pixma iP4000 to vytiskne +- 0.1 mm! Při skenování je to cca +-0.5-1.0 mm, u ADF spíše +-0.5-1.0 mm, u plochy +-0.0-0.5 mm.

Asi s tím nic lepšího neudělám, tohle je nová tiskárna na výměnu a nemám náladu dělat HP testera a zkoušet další tiskárny. Je smutné, že stará rozvrzaná inkoustovka od Canonu tiskne lépe než nová laserovka od HP.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru