Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Zamrzávání při hraní her

Ahoj borci,

asi před třemi týdny mi poprvé zamrzla hra WoT. Myslel jsem si, že je to hrou, konkrétně používáním nějakých módů. Dnes jsem však začal hrát i jinou hru a hra taky zamrzává. Ovladače aktualizuji jen když je nějaký problém, takže jsem vyzkoušel zaktualizovat ovladače GK, problém přetrvává. Změřil jsem teploty GK, při hraní do 70 °C, což je v pohodě. Zamrzávání je nepravidelné, někdy za celý den třeba jednou, teď se mi to stalo potřetí během asi 2 hodin. Když hra zamrzne, přepnu se v pohodě do správce úloh (Ctrl+Shift+Esc), ukončím proces dané hry a PC v pohodě funguje dále. V jiných programech, prohlížeči, při pouštění videí není žádný problém, jen při hraní her. Nevíte prosím někdo, čím by to mohlo být, na co se mám ještě kouknout, případně co zkontrolovat? Díky za každou přínosnou radu.

PC:
Intel Core i5-6600K, ASUS STRIX GTX970-DC2OC-4GD5, Kingston HyperX Fury Black 16GB DDR4, ASUS Z170 PRO GAMING, SSD Crucial MX500 250GB, WD RED 3 TB, Seasonic SSP-550RT - 550W, W7 64bit, dosud netaktováno.

Pokud jsem něco nenapsal, tak doplním na dotaz, díky.

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Dík všem, problém je pravděpodobně vyřešen. Přešel jsem z W7 na W10 a problém se po 10 dnech zatím n…
Hanyse.k 13.10.2019 22:57
Hanyse.k
Taky mi posledni dobou zlobi Sedmicky cim dal vic, asi MS neco rozvrtal v security-only aktualizacic…
RedMaX 13.10.2019 23:16
RedMaX
Tux poslední
Mlocik97 13.10.2019 23:35
Mlocik97

Dík všem, problém je pravděpodobně vyřešen. Přešel jsem z W7 na W10 a problém se po 10 dnech zatím nevyskytl. Z toho můžu usoudit, že problém byl v OS, ale stejně si nejsem vědom, že bych ho nějak rozdrbal, nic jsem s ním nedělal. Kamarád má stejný problém, taky má W7, domnívám se, že to způsobila nějaká aktualizace, ale to už je teď jedno. Nejde mi odškrtnout, že to je vyřešeno, tak poprosím někoho kdo to může označit jako vyřešené, tak ať tak učiní, díky.

Taky mi posledni dobou zlobi Sedmicky cim dal vic, asi MS neco rozvrtal v security-only aktualizacich, protoze jine neinstaluju. Sice to dela jine veci nez tobe, ale proste MS uz ma Win7 u zadele. Ja nastesti uz Win10 mam nejakou dobu v dualbootu. Ty Win7 nechavam jen proto, ze male SSD uz je stejne jinak nevyuzitelne.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru