Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem AMD RYZEN 7 3700X sestva

A jak by to šlo udělat líp ? Postavit to na intelu ?

- Na Intelu klidne muzes, ale neni duvod proc nezustat u Ryzenu.
* Na herni sestavy, VR zpravidla doporucuji Intel, ale jde jen o osobni doporuceni. Posledni Gen Ryzenu nabizi velmi slusny vykon bez toho aniz by se clovek zrujnoval.

- Mel jsem spis na mysli, ze na hrani je priplacet za CPU typu Ryzen 7 3700 a jeste X zcela zbytecné a klidne muzes osadit Ryzen 3600. "6Core/12Vlaken" je na hry zcela nad-dostacujici a urcite nebudes mit méne FPS, spis naopak.
* Ratio : 6xCore je na hry idealni. Nad 6xCore uz si priplacis skoro k nicemu, nebo za velmi maly rozdil ~ par FPS a to jeste jen u nekterych her.

- V pripade ze nepotrebujes nejaké nové funkce co nova chipsetova rada 5xx prinasi jako PCIe 4.0 etc, tak muze koupit i podstatne levnejsi zakladni desku na CH rade X470 nebo B450 (v pripade ze ma AGESU podporujici zvolené CPU) a uz mas skoro usetreno na pulku nové grafické karty.
* Navic od prvnich revizi Rev1.0 zakladnich desek radeji odrazuji a doporucuji si radeji pockat na Rev1.1 -> 2.* kde budou ty prvni mensi problémy jiz vyreseny, optimizovany tak jak to muzes videt u dnesnich *350/*370.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny