Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Jaký Samsung?

Otázkou je, jaký telefon vyhovuje ženské ručce ;) Já mám sice ruku poměrně velikou, ale vyhovuje mi kompaktnější telefon.
Limit splňující Samsung, a dle mého velmi povedený telefon je Samsung S10E .. Na Heurece je spousta obchodů, které ho nabízí za 13.500,- ale neznám je, MIRONET by ale šel.. a cena není přehnaná jako u Alzy, CZC, apod..

Kompaktní velikost, velmi pěkný displej, maličký průstřel kamery, svižný, designově moc povedený, foťák patří mezi dnešní top fotomobily. Co se mi nelíbilo, tak, že balení je dost chudé a není tam ani nějaké základní pouzdro.. to seženeš levně třeba z číny (gearbest).. Power button, který slouží i jako čtečka otisku prstů je příliš vysoko, kdyby byla více u středu, bylo by to mnohem lepší (to ale není nic hrozného).. Pochválit musím továrně dobře nalepenou folii na displeji.. sluchátka AKG v balení..

Samozřejmě seženeš HW stejně vybavený telefon o pár tisíc méně (jako právě Xiaomi Mi 9), ale mně nevyhovovala třeba velikost a s S10E jsem po dlouhé době konečně našel zlatý střed, kdy telefon krásně padne do ruky, je menší, přesto má velký displej..

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny