Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Jaký Samsung?

Zatřetí - Jako ovečka si tedy rozhodně nepřijdu. Nekupuji si bezhlavě Iphone, který je teď náramně v kurzu mezi mladýma...Rozhodla jsem se pro Samsung z toho důvodu, že ho používají mí známí a s nimi jsem to probírala. Nicméně po této diskuzi, ne po tvém příspěvku, se nebráním i jiným značkám.

Ja bych jenom k tomuhle... nekteri se tu vysmivaji tobe, ze chces Samsung jako ovce, protoze ho maji vsichni kolem tebe. Tobe se to samozrejme nelibi.
Ale v tomhle prispevku delas vlastne uplne to same - oznacujes lidi s iPhonem za ovce, ktere si kupuji to, co je cool a in. Pritom muze kolikrat jit taky jen o lidi, co k tomu pristupovali uplne stejne jako ty - "chci, aby se mi to libilo, dam do toho maximalne XY Kc a doporucilo mi to moje okoli".

Jinak takovy tip: Alza i CZC maji hledani. Daji se tam zadat parametry - muzes si tam dat pritomnost jacku, cenovy limit, rozmery (pokud ti jde i o velikost), pripadne dalsi parametry (treba nejake rozumnejsi znacky) a pak si vybrat podle vzhledu. A pripadne se sem muzes pak treba se 3-5 odkazy vratit a zeptat se lidi na nazory. Ale jak asi vidis, tak sto lidi, sto chuti.

Jinak bracha planuje koupi tohohle: https://www.alza.cz/asus-zenfone-6-zs630kl?dq=5601968
A ze je hodne vybiravej :-D

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny