Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem chcem si zálohovať všetky informácie na HDD keby sa náhodou čosi s ním stalo.

ak na to mám veľký 2 TB disk chcem si odzálohovať všetko na HDD, stolového počítača, notebooku a všetky Flash disky.

ževraj je na to BACk Up program ktorý presunie všetko , ak ak tam zapojím ten HDD napr raz do mesiaca že dokáže skopírovať všetky nové súbory (tiež aby nebola duplicita triplicita ... už skopírovaných súborov) Poďakoval by som za nejaký odkaz na stránku kde si o tom môžem prečítať, lebo sám od seba nemôžem porozumieť asi dosť zložitej veci.

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Musíš porozumieť zálohám: I. Záloha vyladeného, čistého operačného systému spolu s obslužným SW, ted…
Nuda 18.07.2019 11:41
Nuda
Ta psychopaticko-politická demence se dá léčit. Určitě pomůže izolace. Prostě nebýt exponovaný. Pro… poslední
FB 18.07.2019 15:12
FB

Musíš porozumieť zálohám:
I.
Záloha vyladeného, čistého operačného systému spolu s obslužným SW, teda komplet záloha aktívneho a primárneho oddielu určeného k obnove v prípade pádu, zavírenia, naborenia browserov, kernel, knihovní neželanými dátami. Je to velice nutná barlička nielen pre warezákov, inštalátorov kadejakého pokusného šmejdu či očumovačov sovietskeho porna ta het až z Číny či KĽDR. V prípade nejakého zádrheľu, sekania, zavírenia a spol. utajených problémov, tvorí obnova z vyšperkovanej a čistej zálohy systému otázku niekoľkých minút, čiže žiadne čisté, nekonečné, onanistické preinštalovanie OS z ISO so záplatami a na záver s osobnými nastaveniami monitora, ikoniek, zástupcov a prácne doinštalvávanie SW z exe súborov. Image systémových oddielov tieto veci v sebe obsahuje z času poslednej funkčnej bitovej zálohy.

II.
Zálohy (prírastkové, rozdielové) vlastných dát od účtovníctva počnúc, listinných dokumentov adresované na štátne orgány, justíciu, súkromné listy, vlastná tvorba kvantových matematických výpočtov, listín získaných a pozbieraných pred a za svoje ctihodné meno z radov akademických titulov trebárs na VUML_KGB_MIGMO v CCCP, školských vysvedčení, rodných a sobášnych listov, originál listov vlastníctva svojich nehnuteľností, foto rodinných potomkov od pôrodu batoľaťa až po časové obdobie úspešného dospeláka v postavení sľušného, poctivého, pracovitého, inteligentného štátneho občana, voliča sľušných poľitikov tej ktorej príušnej krajiny trvalého pobytu a štátneho občianstva.

Ta psychopaticko-politická demence se dá léčit. Určitě pomůže izolace. Prostě nebýt exponovaný.

Pro tazatele: Cobian Backup je určitě dobrou volbou. Možná by bylo případně lepší zvolit SW nástroj, který to zkopíruje mimo běžně používaný operační systém. Nejlépe sektor po sektoru. Nutností je cílový disk dostatečné kapacity, nikoli menší než výchozí disk. Výborná a zdarma je Clonezilla. https://clonezilla.org/

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru