Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Windows 10 - Kompletne blokuje stiahnutie súbor, ak sa nachádza "vírus"

Zdravím, chcem si stiahnuť do GTA: SA nejaké módy do singleplayeru cez stránku Game Modding. Problém je v tom, že keď sa pokúsim stiahnuť rôzny mód, Windows defender ten súbor hneď zaznamená a zablokuje mi ho. Snažil som sa Win defender rôzne blokovať, či v nastavení, alebo pomocou nejakých rád na internete (to nie je dôležité, tak sa ma nepýtajte o aké rady ide!) ale stále sa ten protivný program defender dokáže nejako záhadne zapnúť. Dosť mi to lezie na nervy, lebo mi to blokuje nie len v Chrome, ale aj v iných prehliadačoch. Ako teda vypnem Windows Defender alebo aspoň ako to obísť aby som mohol stiahnuť tie módy?

PS: Prosím, píšte priamo k veci, ako na to a nepýtajte sa ma na blbé otázky typu "A proč čííítujeeeeeeeeeš", "A proooooooč to chceeeeeeeeeeeeeeeeeš" atď... takéto odpoveďe ma len viac naštvú, takže sa potom nedivte, ak vám na podobnú odpoveď odpoviem nadávkou :-).

Odpověď na otázku

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny