Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem záloha w7

nazdar
vzhledemk tomu, že jste se rozepsali, za což díky, tak ten problém popíšu přesněji.
vloni jsem koupil originál cd w7 se servispackem 1 a k tomu logicky i s klíčem. musel jsem jej na dvakrát naistalovat, páč jsem si při první instalaci zapoměl rozdělit hd. vše šlo bez problémů. nedávno jsem nechtěně stáhnul malware a nešel z ntb odinstalovat. a nepomohl ani bod obnovení, respektive ten vůbec nešel rozjet. jelikož jsem si na všechny programy dělal zálohy, tak jsem se rozhodl znovu nainstalovat w7. jenže to nešlo. s kolegou jsme společnými silami přišli na to, že je poškozené dvd s widlema. takže jsme to nainstalovali z jeho bootovací flashky, jenže bez servispacků a všech aktualizací. samozřejmě těch aktualizací naskočilo přes 300 a dokonce se to i dvakrát při instalací aktualizací (ze sítě) seklo. musel jsem instalovat postupně, cca po 50-60 aktualizacích. někdy dokonce jen po 5ti. ale po několika dnech se to povedlo.
takže dotaz je přesně takovýto:
jak vytvořit bootovací flash, toho w7pro, který v počítači mám, i se všemi aktualizacemi, které jsem doposud stáhnul a nainstaloval.

zkoušel jsem to podle různých rad na netu, ale každá mě odkázala na stáhnutí iso ze stránek microsoftu. tento postup u mne asi nelze použít, protože ten originál w7, který mám, jsem koupil jako "recyklovaný" z jiného zrušeného kompu, na což mně microsoft upozorní upozorní a zablokují další operace. navíc jsem zjistil, že tento postup spočívá ve stáhnutí w7 ze stránek microftu a tam je nenabízí v té podobě, jakou chci, respektivě v současné době vlastním.
tak zatím díky za pomoc a věnovaný čas

drutek

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny