Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Došlo k chybě! Soubor nelze uložit. Odstraňte ochranu proti zápisu.

Nemáš nič poškodeného s HW ani diskami.

Ak sa nejedná o systémový súbor rozbalený v RAM alebo archív načítaný do RAM, súbor nie je moutnutý apod. za behu OS, v tom prípade je nutné povoliť prístupové práva obom zložkám in/out a súboru s plnými aj zdedenými právami vlastníka; users, system, administrators, everyone, nt service\trustedinstaller, all applications packages. Potom keep smiling kopčíš ako raketa, bárskde. Nestačí mať TC, ako Správca.

Ešte si neuviedol z akej konkrétnej zložky vo W10 kopíruješ. Z koreňa C:\ (rootu) sa kvôli ochrane nedá dosť dobre, tzv. "kóšer" kopírovať, lebo desina si chráni prístupové práva.

Vytvor si v koreni oddielu C:\ samostatnú zložku s názvom "Temp" do ktorej nakopči dáta určené k presunu. Temp zložke povoľ plné prístupové práva spolu s prevzatím dedičských práv od nadriadených zložiek, teda logického systémového oddielu C:\. Detto vyrob nejakú vhodne pomenovanú zložku na externej fleške alebo disku SSD s plnými právami, nikdy vo W10 nekopči z rootu, tie časy sa zmenili.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny