Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Driver booster

Osobne DriverBooster od Iobit smelo používam. Nemaj obavy. Len si daj bacha na "darčeky" v podobe AdwSystemCar a spol. tunujúcich čističov v podobe bloatware z ich horlivej dielne, ktoré sa ti v prípade nepozornosti nacpú potichu na pozadí do systému. Jedno po druhom, ťahajú sa ako Cigáni z kutery pri pôrode, idú za svetlom. Tiež je vhodné po korektnom odinštalovaní Iobit, dodatočne, manuáne vyčistiť, zmazať torzá zložiek a prelustrovať Registre Windows od kľúčov z dielne Iobit. Nechávajú po sebe bordel.

DriveBooster vždy použijem v prípade čistej inštalácie Windows z ISO, ale hlavne ním vykonám kontrolu ovládačov ak vyskakuje systémový proces: System Idle Process nad hodnoty 70% v prípade ustáleného behu OS (v plánovači odstavenej Defragmentácie, Appraiser, Ceip, naplánovaných služieb na pozadí apod. 80% podprahových hovadín) lebo je isté, že nejaké ovladače je nutné skontrolovať prípadne oživiť ich, čo je náročné na čas a hlavne na plnú kontrolu celého HW reťazca na aktuálne záplaty celej plejády ovladačov.

DriverBooster celú vec zmákne za pár sekúnd pritom garantujem, že sa mi ešte nestalo, aby v ponuke podhodil na staré HW šunty, či nové mašiny, nejaké generiká z "babičinej škatulky", ktoré by robili galibu, počnúc čipsetmi. Akurát v prípade integrovaných zvukoviek niekedy DriverBoster v svojej aktívnej horlivosti zblbne a podhodí volovinu. Lenže je nutné spraviť si pred každým pokusom, inováciou, aktualizáciou zálohu ovladačov. Ideálne je vyrobiť si bitovú celého aktívneho a primárneho oddielu s vyladeným, funkčným Windows.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny