Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Šmejdi.seznam mi zablokovali e-mail a snaží se vymámit tel. číslo

Nemusí to byť proxy ani iné nekalé prihlásenia, snažia sa zvýšiť bezpečnosť.

Mne osobne z imaginárneho mena rokmi mnou vedené na Facebook, tiež nedávno vyskočilo hlásenie, aby som zmenil heslo k účtu napriek tomu, že som mal strojovo, SW plateným generátorom, vygenerované 20-miestne silné heslo zostavené z povolených znakov znakov tabuľky ascii. Pritom som nehlásil žiadnu podozrivú činnosť zaznamenanú v predmetnom účte, resp. "v tom-tom" účte, ako hovorí náš brepta, generátor náhodných slov, plagiátor rigoróziek, Tom-Tom kpt.JUDr. Danko, ctihodný, sľovutný, sľušný, poctivý, pracovitý, inteľigentný predseda NR SR, jeho emeritné blahorodie našľiapaného, skomunizovaného rusofila.

Len po mne na Facebooku nežiadali ako bonus nejaké dvojfaktorové overenie cez "telefén", lebo také niečo ešte v roku 2007 od založenia tohoto, tam_toho tom_tom účtu, neexistovalo. Iba som vygeneroval nové jedinečné, tučné, mastné heslo v znakoch a bitovej dĺžke neopakovateľných znakov, aké stihol server Facebooku schosnovať, tj.stroviť v svojich geniálnych útrobách v ústredí chazarsko_židovského hniezda. Ak chceli zmenu hesla kvôli bezpečiu, tak som im poslušne vyhovel.

Napríklad toto_kaj takéto heslo: _R+E}IA{MAO17_dYLŁaVIq,Xw1v9N;X/wŁUo5.#Q9lWr)8cyu*

S kontrolou sily hesla: http://hodza.net/password-meter/

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny