Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Nazev rozhrani interni notebookove klavesnice + redukce na USB?

Dobry den,

potrebuji se zeptat, prosim vas, jak se jmenuje rozhrani a konektor uvnitr notebooku (pokud ma konektor nejaky nazev), kterym se pripojuje INTERNI NOTEBOOKOVA KLAVESNICE k zakladni desce notebooku? Ten konektor je ukryty uvnitr notebooku dostupny pouze pri rozebrani notebooku - fakt nemyslim externi USB ani PS/2klavesnici.

A prosim vas, existuje nejaka redukce z tohoto konektoru na bezne klasicke USB (USB-A) zastrcku, kterou se pripojuji bezne USB klavesnice do USB portu?

(Strejda Google, ktereho jsem se zeptal jako prvni, je asi natvrdly a nic nevi a hleda jen co je to klavesnice, co je to rozhrani, jake jsou rozhrani stolnich pocitacu, redukce PS/2-USB a USB-PS/2, ... kde koupit klavesnici, kde koupit redukce USB-PS/2 a PS/2-USB, ... coz jsou fakt veci, ktere davno dobre vim a ktere ted vazne vubec nepotrebuji hledat a jsou mi ted platne jako slepemu slunecni bryle, proto se ptam tady.)

Dekuji moc.

Odpověď na otázku

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny