Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Kaspersky - Problém s instalací

Tohle mi napsal v předešlé zprávě

Klidně si Ovládací centrum doma nainstaluj, ale pokud nebude komunikovat s ostatními, k ničemu ti to nebude, jako chytrý telefon bez internetu a mobilních dat. Je potřeba vymyslet-rozchodit vzdálené spojení tvého síťového agenta s ovládacím centrem na serveru. Je potřeba v agentovi nastavit venkovní síť serveru a nastavit podmínky přepínání mezi sítěmi. Když jsi v práci, spojit na místní síť, když jsi doma, použít jiné spojení.
Proto chci, aby ses prokousal návodem a abys to jen tak nečetl, tak máš přístup na server, abys to co čteš v návodu viděl ve skutečnosti.

Takže tady nejde pouze o antivirus, ale i o jeden z jeho modulů pro vzdálené spojení. A kolega to dostal za úkol, ale o výběru programu nerozhodoval on.

Aby jste pochopil, pouze to testuji ze svého osobního (ne firemního) notebooku z domu.

Abych navázal na text výše.

...Potom se dočteš, že je potřeba v agentovi nastavit síť a podmínky. Měl jsem v mobilu scheluder manager, takže něco o tom vím, ale zase nic. Pak ještě chci otestovat, jestli komunikační porty mám povolený i u sebe, jak mám otevřenou síť jako domácí uživatel, zda máme všechny porty volné, nebo nám poskytovatelé otevřou jen standardní porty.
Já na tom Kaspersky pracuji už rok a ten návod z webu je to nejlepší co je. Bohužel přesný informace tam nejsou, protože výrobce počítá s tím, že jeho produkty používají odborníci.

Upřímně jsem totálně zmatený. Jak sám kolega uvedl, pracuje na tom rok a je to pro profesionály. Já jsem s tím nikdy nedělal.
Ale pracuji převážně z domu a pochopitelně chce, aby fungovalo spojení i mimo firmu, takže mám k tomu nejlepší podmínky.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny