Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Kaspersky - Problém s instalací

Najlepšie fórum je to, kde ťa po dopyte porád svinským krokom vyženú od každého nekomatibilného AV s americkým, usáckym, kapitaľistickým, západným, antisociaľistickým OS Windows. Hlavne vyvinutého antiviru v krajine zajtrajška, bľahobytu, intelektuálov v CCCP, sovietskými vývojármi z radov špicľov, zlodejov, vrahov okotených priamo v hniezde NKVD_KGB_FSB s výložkami na klopniach ihneď po ich narodení z kuterí rabótajúcich ženščín na kalchóze, oplodnených regimentom príslušníkov z radov mierotvornej armády udavačov.
--------------------------------------------
Do OS Windows x64 bit., nepatrí žiaden antivírus od tretích výrobcov, hlavne z krajín rozvojového sveta "zľatých komunistov", lebo vyslovene svojou "nadprácou", bežiac nonstop na pozadí, sofistikovane škodí systému. (Ako tak sa drží nad vodou rumun, Bitdefender Total IS, v prípade OS W10).

Firma nech si vybaví svoju sieť a vstup z netu kvalitným HW firewall, napríklad od výrobcu Zyxell-zywall v cenovej relácii nad 1000€ za kus. Aj to musí byť takýto HW firewall manuálne nakonfigurovaný na mieru odborníkom z radov "firewalllógov", nestačí ho iba nacpať do šaltrov a kukať, ako si nádherne preblikáva.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny