Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Kaspersky - Problém s instalací

Obnovuji diskuzi.

Včera jsem se konečně dostal do firmy. O VPN už uvažoval, ale zavrhl to. Říkal něco o tom, že čím dál více lidí se připojuje na server mimo firmu. Upřímně, moc jsem to nepochopil, ale prostě VPN ne.

Povolil mi přístup na server respektive udělil povolení administrátora, takže už můžu nastavovat antivirus. Taky mi dal přístup k účtu na podporu antiviru.

Tam jsem napsal tenhle problém. Odpověděl mi

Hello,

did you checked afterwards, if the Agent isn´t installed? Usually it should stay installed although there is no connection to KSC.
How did you do the installation exactly? Which package was taken? Did you created a stand-alone installation package for it and used that for installation?
I would recommend doing it that way. Here you can find details:
https://help.kaspersky.com/KSC/11/en-US/13020.htm

Přesně to jsem udělal - picture2 a instalační soubor zkopíroval na svůj disk, který jsem při připojení dal sdílet. Pak jsem se přepnul zpátky k sobě, aniž bych se od serveru odpojoval a spustil instalaci. Avšak, výsledek úplně stejný.

Nejsem si jistý, ale nesouvisí to právě s tím, že jsem na server připojení přes veřejnou IP? Ale k nastavení antiviru jsem se dostal poprvé včera a nemůžu to najít.

PS. Napsal jsem to i jim, ale zatím mně neodpověděli.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny