Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Aktivace Windows

Tak jelikož ti tu ti přede mnou psali samé nesmysly, tak musím reagovat.
Windows 7 OEM se dá aktivovat dvěma způsoby.
První způsob aktivace je pomocí SLIC, certifikátu výrobce a klíče výrobce. V takovém stavu se Windows nachází při koupi zařízení. Pokud se s Windows nic nedělalo na tebou zmiňovaném zařízení tak i ten je ("rozjebaný OS") v tomto stavu. Přičemž klíč výrobce je odlišný od klíče na štítku a ten ještě vůbec nemusel být použit.
Druhý způsob je aktivace pomocí klíče ze štítku.
Řešit můžeš oba dva způsoby. I ten druhý. Ošmatlané štítky jsem řešil několikrát, pokud chybí jen nějaké znaky a/nebo nějaké částečně, dají se vygenerovat všechny možnosti pokud jich není moc a ty přes systémovou knihovnu PidGenX.dll ověřit, jestli jsou validní pro dané licencování. Pokud bych viděl tvůj štítek, klidně bych ti zkusil zjistit tvůj klíč. Nebo klidně si to proveď sám :-)
Daleko jednodušší je ale řešit ten první způsob. SLIC notebook má. Takže ti stačí sehnat certifikát výrobce a klíč výrobce k dané edici. To si můžeš sehnat v tom "rozjebaném OS" pokud je tak aktivován (např. pomocí SLIC Toolkit) nebo si prostě certifikát a klíč výrobce sežeň na netu (třeba podle SLIC), což není vůbec problém třeba na MDL. A pak stačí jen nainstalovat certifikát a klíč výrobce, klidně i offline, a máš aktivováno.
Pokud je to Acer, má SLIC 2.1 a edice je HomePremium, tak předpokládám, že je potřeba ACRSYS-4B032EBD.XRM-MS a *-7QJB7.
Vše, co popisuju, je pro tebe legální.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny