Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Nejede Monitor ani klávesnice

Ještě mě napadá jedna věc. http://www.gigabyte.cz/products/page/mb/ga-m61pm-s2#kf Vidíš těch 5 kondenzátorů u toho rámečku co je kolem slotu pro procesor? Nevím s kým se bavím a jestli ten pojem znáš, ale ony mají nějakou životnost a časem se začnou nafukovat a ztrácí kapacitu, potom to nejede. Podívej se, jestli jsou nafouklé nebo ne, klidně i po celé desce. Tady je příklad jak by to mohlo vypadat. Když bude dobrý, bude mít ten vrch rovný a když ne, tak bude přizvedlý. https://www.google.com/search?q=nafouknut%C3%BD+kondenz%C3%A1tor&client=firefox-b-d&channel=crow&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwiKnu3I8ebjAhXTxMQBHSo9DSAQ_AUIESgB&biw=1920&bih=916#imgrc=2XLZCJB6K1W6VM:

https://www.google.com/search?q=nafouknut%C3%BD+kondenz%C3%A1tor&client=firefox-b-d&channel=crow&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwiKnu3I8ebjAhXTxMQBHSo9DSAQ_AUIESgB&biw=1920&bih=916#imgrc=yTWsTjVLkATBNM:

Jestli budou nafouklé, sežeň si v okolí někoho kdo tomu rozumí a umí s pájkou ať ti to koupí podle těch hodnot co na tom jsou a vymění ti to, stojí to pár korun.

Jestli nafouklé nebudou, tak už ti asi takhle na dálku neporadím, musíš najít nějakého odborníka v kamarádech :))

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny