Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Aky je povoleny pocet klientov pre zdielanie vo Win 10 Pro?

Tak porad, kde kupim ten OS za 150. Pozeral som OEM WINDOWS SERVER ESSENTIALS 2016 64B 1PK EN, cena je nejakych 294 nakup bez dane, takze cca 330 pre zakaznika. Verzie pre HP alebo Dell su asi o 20 lacnejsie. Na skutocny server nemaju peniaze. Tam ked sa povie, ze treba novy pocitac, tak kupuju zasadne vzdy len repas.

Vsetko co potrebujem je, aby to bezalo za co najmensie peniaze, aby som s tym ja nemal starosti kazdy druhy mesiac. Povodna myslienka bola dat tam desktopovy pc, do toho SSD disk. A bud teda Win10 alebo ten essentials server, to sme uz ale cenovo niekde inde.

Vdaka aj ostatnym, hlavne za odkaz na SQL Express na Linuxe, budu tam vsak bezat dalsie podporne veci na tom 'servri', takze v tomto pripade je win nutnost.

Dalsie otazky:
Win 10 Pro - vie niekto potvrdit, ci sa realne dokaze pripojit 20 strojov na jeden zdielany adresar aj vo vydani 1903? Alebo aspon, ci sa dalsie TCP spojenia z klienta na SQL server rataju do toho poctu? Ak ano, tak by to bolo realne len 10 strojov (1 spojenie na zdielanie, 1 pre SQL).

Rozbehnem servrovy OS na obycajnom desktopovom stroji? Nebude problem s nejakymi ovladacmi atd?

Servrovy OS viazany na vyrobcu pojde na lubovolnom PC danej znacky? Alebo len na servrovych modeloch?

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny