Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Chladenie Notebooku

Ano, viem ze NB nie su primarne urcene pre hranie aj ked maju naslapany HW, resp. slapat mozu ale ich zivotnost sa vyrazne skracuje vdaka prehrievaniu. Velkost a chladenie jednoducho neoklames. Ale nekupoval som si NB primarne pre hranie, iba som ho obcas vyuzil na nejaku to hru. Poslednych par mesiacov mu ale priatelka zacala nakladat ked sa namotala na RPG-cka a drtila Odysey, Wild Hunt Skyrim, Kingdome come, atd. do posledneho otaznicku na mape :D To dalo NB poriadny zahul 100 perc. vytazenia x hracich hodin. Resp. mal som ju problem vyhodit od NB.

NB som samozrejme nikdy v zivote nebral na gauc, ci do postele kde sa upchava sanie a celkovo chladenie, sedel celi cas na stole ale iba na svojich 3 mm nozickach, nemal odskok.

Jop, dik za radu ohladom obkreslenia, ale vela predajcov nema siroky vyber podloziek priamo v predajni. Okom sa asi da odhadnut kde ma podlozka FAN a kde je sanie NB ak kupujes podlozku priamo na velkost NB. Alebo rovno zakupit podlozku kde mozes FAN svojvolne menit. Islo mi naozaj iba o tie FAN a ich pocet. Ci sa sustredit iba na sanie alebo dokupovat fan aj na miesta NB kde sanie nie je.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny