Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem tv do 400 eur

viete mi poradit nejaku tv do 400 eur? uhl. aspon 50 palcov, hladam smart, 4k by mohlo byt, bude to mat nejaku kvalitu za tu cenu? na nete najde clovek vela dobrych recenzii na tv, ja mam este staru plazmu panasonic, obraz ma krasny, nieco podobne asi nenajdem, ze ? :D

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Asi tuhle Philips,kvalita bude na jedno brďo v týhle cennový kategorii ale Philips dává záruku 5 let…
sambilionk 12.08.2019 19:03
sambilionk
- No, ty Philips nevim nevim priteli. - Za sebe kdybych mel doporucit 4K televizi podle znacky, tak…
XoXoChanel 12.08.2019 22:08
XoXoChanel
Tak ta Philips bude mít panel Samsung stejně jako Sony co má i od LG IPS panely nebo alspoń měla tak…
sambilionk 12.08.2019 22:32
sambilionk
bol som pozriet nejake telky, boli napojene na rozne signaly, na terestrialny vo full hd, na inych b…
miso99 14.08.2019 12:26
miso99
Jestli spoustis FHD (1080) na 4TV, tak zalezi jaky ma proveden Upscaling, to, co zobrazi 1080p v roz…
XoXoChanel 14.08.2019 13:28
XoXoChanel
hmm, len ja tv bez toho, aby som ju videl nekupim, no a teraz mam co chodit a pytat dialkove a kazdy…
miso99 14.08.2019 13:33
miso99
Urob si vyber na nete podla poziadaviek ktore chces,chekni recenzie, hodnotenia z nich vyber top 3 a…
Xstorm 14.08.2019 20:08
Xstorm
nasiel som hisense h55u7a, ale maju len vystaveny kus, ktory sa neda kupit online, len na predajne,…
miso99 17.08.2019 12:07
miso99
Ptal ses na tom foru co za Tv koupit jak sem postoval odkaz? To je jasný že nenajdeš 100Hz v tý ceně…
sambilionk 17.08.2019 13:14
sambilionk
tento hisense vychvalovali aj v roznych recenziach odbornici, a 100hz je 100hz, len ten tovar je vys…
miso99 17.08.2019 13:23
miso99
Tak ono je to jako tady dotaz na sestavu za 15 a 10x za sebou,není problém se npojit na podobný vlák…
sambilionk 17.08.2019 13:36
sambilionk
Ani se nedivim ze na neho vyprdli, nejdriv 4K, pak ze né, nejdriv 50 ted uz je to 55, uz by chtel i…
XoXoChanel 17.08.2019 19:33
XoXoChanel
ale mne je to u prdele :D aspon vidim, aki su ludia tupci, radili mi, ze 100hz nieje za taku cenu a…
miso99 17.08.2019 21:35
miso99
nerob zo mna chmula, dobre? nauc sa pochopit pisany text najprv . Tobe sem nic o hrach nepsal « na…
XoXoChanel 17.08.2019 23:09
XoXoChanel
dobry den, full hd uz ani niesu, na heureke som nasiel v tej uhlopriecke smart s wifi jeden, takze 4… poslední
miso99 18.08.2019 00:51
miso99

- No, ty Philips nevim nevim priteli.
- Za sebe kdybych mel doporucit 4K televizi podle znacky, tak bych je doporucil v poradi :

1) Sony
2) Panasonic
3) Lg
4) Philips
5) Smasung

- Samsung co se nechal ojebat a zakoupil za mensi penize do svych TV sroty tak ho nebudu nadale zminovat. V tvéto cenové kategorii bych se Samsung vyhl velkym obloukem.
- Urcite bych ti doporucil doplatit neco mensiho za Sony, nebo Panasonic kteri maji nejlépe proved a doladen jejich software pro Upscaling ( z "1080p -> 2160p"), hned po nich nekteré modely LG a cast televizi Philips (zalezi od urcitého modelu).
- Také bych se u Philips nejdrive doporucil podivat jak OS ta TV ma, jelikoz jejich vlastni OS zvany Saphi neni zrovna prokazdého. Prakticky zadné aplikace, chybi jim zakladni nastaveni jako zeslabeni podsviceni coz je hodne neprijemné zejména vecer, u nekterych modelu neni mozné aktivovat nekteré aplikace (nebo celou cast Smat_TV funkci) jelikoz Philips s nemi stratil licenci, tak se muze stat, ze z TV bude No-SMART TV, jen sledovani TV/Satelit_TNT, nebo bude vykonavat funkci monitoru.
* Od Philips mam vyzkousenych jen par kusu (50PUS mam zakoupenou doma) a ani jeden me pri nepresvedcil, bud s polofunkcnim Saphi, nebo né zrovna kvalitinim Upscalingem na coz bych hlavne u televizi 4K daval pozor, jelikoz podstané % veskerych nebude mit vic jak FHD 1080p.

Tak ta Philips bude mít panel Samsung stejně jako Sony co má i od LG IPS panely nebo alspoń měla takže zbytek je o softu a osazení.Ta Philips stála přes 20 je to loňskej model a ty s Ambilightem 6,7 řady byla ta lepší třída tak odrbaná nebude samozřejmě pořád to levnější s 50Hz panelama.Osobně bych koukal hlavně na vše kolem obrazu na OS nadává kde kdo na všechny,smart funkce na to nekoukám u žádný.Za mě pokud má dobrej obraz tak jasná volba kvůli tý ceně a záruce 5 let,o nějaký kvalitě tv a životnosti se totiž nedá dneska moc mluvit bez ohledu na osazení,samozřejmě je to jenom tip ,může si dohledat na ní recenze ,jinak bejvávalo že Panasonic patřil mezi špičku cena / výkon,LG s tou poruchovostí co vidím v okolí kdo jí koupil tý bych se vyhnul obloukem,maj dobrý modely jenže jenom ty TOP a ty jsou drahý.:-)

http://www.televizniweb.cz/2018/06/philips-55pus6703-mame-tu-prvni-pristroj-s-novym-uzivatelskym-rozhranim-saphi/

Ps: jenom k tý záruce vím že Samsung dává kurvítka že Tv skape ca do 3 let,oprava pak pár tisíc za mrňavou součástku co odešla ve správnej čas,nedělám si iluze že u jinejch značek to je jinak,ale když dá někdo 5 let tak by byl sám proti sobě tam rvát nějaký kurvítka.

bol som pozriet nejake telky, boli napojene na rozne signaly, na terestrialny vo full hd, na inych bezali ukazky filmov ci hier z ps4 tiez vo full hd, obraz bol velmi biedny, neostry, rozmazany, da sa povedat, ze na vsetkych ledkovych, oproti mojej plazme hroza :D medzi tv za 450 a 650 bol rozdiel minimalny, ja mam magio optik(ani to nieje bohvieco, presiel som zo satelitu a kvalita isla viditelne dole), neviem, ako by to vyzeralo tam, ale som dost sklamany z LED technologie a ani neviem, co si mam vlastne vybrat

Jestli spoustis FHD (1080) na 4TV, tak zalezi jaky ma proveden Upscaling, to, co zobrazi 1080p v rozliseni 2160p.
V obchodech jsou bohuzel vsechny televize nechané trochu napospas sami sobe a nejsou vubec nastavené tak ten obraz taky potom vypada.
50Hz v tvé cenové kategorii neni problém. 50Hz je na na to, aby jses podival pohodlne podival na 4K film zcela dostacujici.
* Osobne jsem u televize pro filmy zvolil 50 panel panel VA

Urob si vyber na nete podla poziadaviek ktore chces,chekni recenzie, hodnotenia z nich vyber top 3 a chod sa pozriet priamo do nejakeho kamenaku a rozhodni. Inak, cim vacsia uhlopriecka v nizkej cenovej hladine, tym min. pocitovo horsi obraz. Ja mam uz tretiu LG tv a maximalna spokojnost v ramci cenovej hladiny. Taktiez som mal cenovu hladinu okolo tvojej, iba mensiu uhlopriecku.

Ptal ses na tom foru co za Tv koupit jak sem postoval odkaz? To je jasný že nenajdeš 100Hz v tý ceně,jinak Hisense jsou hodně vychvalovaný,obraz srovnatelnej se Samsungem co stojí o pár litrů víc.(ale nevím jestli to platí o tom nejlevnějším) Ten Philips nejlevnějš úplně nebyl a je to loňskej model,ten špatnej nebude + pro něj záruka 5 let.Jestli se ti nelíbí ten OS tak bych vzal Sonku co postoval Xoxo,(Samsung a Lg využívaj svojeho jména akorát kerý už dávno neodpovídá kvalitě některejch modelů,naopak zbytek maj Číňani a těm to zatím jde co zkoupili všechny značky známejch výrobců jak Evropskejch tak JPN)

tento hisense vychvalovali aj v roznych recenziach odbornici, a 100hz je 100hz, len ten tovar je vystaveny, to sa mi nepaci, bohviekolvo im to tam ide, moznost kupit ho online nevaham, ale uz ho nikde nepredavaju, je posledny, ma zaruku 3 roky, len ho nebudem moct vratit, napisane je, ze nepouzity, ked otvorim krabicu, uz mi to nikto spat nezoberie, jaj uff :D na tej stranke sa na mna vyperdli a ze si mam najst v diskusiach :D

Tak ono je to jako tady dotaz na sestavu za 15 a 10x za sebou,není problém se npojit na podobný vlákno,někdo ti určitě odpoví taky. Tam jednoduše postni 3 a kterou z nich vzít...

Sem tam jenom mrknul a to je těžký mít rozpočet nízkej s tím že cos viděl se ti obraz nelíbí a chtít lepší ve stejný ceně,spokojenej na 100% bys byl asi jenom s QLED a OLED jenže se mrkni na ceny.:-)

ale mne je to u prdele :D aspon vidim, aki su ludia tupci,
radili mi, ze 100hz nieje za taku cenu a predstav si, nasiel som tam na fore hisense aj so 100hz panelom, za 500eur, bohuzial iba dopredaj, posledne kusy, mesiac dozadu a bol by, chvalili ho tam viaceri, aj recenzie odborne boli vyborne na neho, ma 55 palcov, slusne som sa opytal, ci je takych viac
odpoved ziadna, ja som pisal, ze to chcem hlavne na magio, tam nebude tak skoro 4k, neprecitas si a vypisujes potom kraviny, ja sa nehram hry, nemam 15 rokov

nerob zo mna chmula, dobre? nauc sa pochopit pisany text najprv

nerob zo mna chmula, dobre? nauc sa pochopit pisany text najprv
.

Tobe sem nic o hrach nepsal « nauc sa pochopit pisany text ». Nedivim se ze na jinem forum na tebe vyprdli, tak jako tady tak jak na tretim na jake pujdes potom. Aha, ted uz je to né 400€ ale uz i 500, nechces se jit nudit nekam jinam? (Na pristím foru kde budes otravovat, zkus zacit s « Dobry Den » nic to nestoji).

aspon 50 palcov, hladam smart, 4k by mohlo byt.

Prestan si vymyslet, ze jsi 4K nechtel, nebo uz nevis co pises ?

dobry den, full hd uz ani niesu, na heureke som nasiel v tej uhlopriecke smart s wifi jeden, takze 4k je samozrejmost, pisal som o magiu a o tom, ze ja to nevyuzijem nejako a ze mi ide hlavne o ten obraz na tom magiu aky bude, na ziadne dalsie forum nepojdem, mam to uplne na haku, aj tak na trhu su pozeratelne len oledy, ostatne su rozmazane sunty.....ospravedlnujem sa, ze som mrhal vasim drahocennym casom, idem sa niekam odpratat, mier a prosperita ;)

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru