Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Múžou být problémy, pokud přejdu z W 10 na Linux?

Všechno co popisuješ, jsou příznaky pro jedince, co mají potřebu se v systému rýpat. Obyčejný uživatel nic nepozná, prakticky se nemusí ani o ty Windows starat. Poserou to obvykle notoriční updateři čehokoliv a piráti softwaru s crackem.
Já mám Windows (i když ještě 7) a mám to jako spouštěč aplikací. Všechno jede, na nic nehrabu, nemusím, nepotřebuju, nereinstaluju, nainstaluju Win jen poprvé a vyšrotuji s koncem počítače.
Win 10 nemám jen z toho důvodu, že nemám potřebu drbat do něčeho, co funguje. Až si někdy pořídím SSD, tak teprve potom koupím na Aukru licenci na W10 za nějakých 200 Kč (tedy asi 8€) a dám desítky.

Fakt nemám potřebu se drbat s linuxem jen kvůli úspoře trochy peněz a získat něco, co funguje úplně stejně a získat problémy, který doprovází spouštění windowsích her v linuxu (protože ta podpora není automatická a samozřejmá). Já už ve svým věku fakt nemám náladu se drbat a hrabat v počítači jakýmkoliv způsobem (sw, hw), ale chci ho používat. Asi jako auto, chci sednout a jezdit. Ne být zároveň jeho stálým mechanikem, jak to měli motoristi před 40 lety. Toho jsem si užil už v životě dost, svůj čas už tomu dále věnovat nechci.
Linux funguje, ale bohužel, většina softwaru je prostě dělána pro windows, takže to chci rovnou používat. A když mi to Windows poskytly, nemám důvod to měnit.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny