Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Chrome padá (pouze samostatná okna)

Licenciu neriešte, je uložená v počítači. Len stáhnite: https://www.microsoft.com/cs-cz/software-download/windows10ISO (64-bit)
Pripojíte USB klúč, z ktorého vytvoríte bootovacie médium (jednoducho spustením toho programu čo stiahnete). Odpojíte USB klúč
Následne reštartujete počítač s tým že budete držať shift na klávesnici, tam dáta riešenie problémov, príkazový riadok a tam zadáte príkaz diskpart atd.. https://www.lukas-vlcek.cz/microsoft/diskpart-aneb-sprava-disku-prikazove-radky/ (na spodku odstránení všech oddílu, je to len 5 príkazov) samozrejme číslo disku udáte toho kde je nainštalovaný windows.
Znova pripojíte USB klúč, zapnete počítač. Zvyčajne sám spustí inštaláciu, ak nie, mačkáte F2 alebo Del a v Boot menu vyberete USB klúč.
Ďalej len odklikáte, to už Vás navedie.

Vo Windowse potom len otvoríte prehliadač, stiahnete drivery zo stránky https://www.acer.com/ac/cs/CZ/content/drivers kde zadáte model, ktorý je napísaný v "systémové Informácie" (najdete v štarte).

Ďalej už len programy ktoré potrebujete, avšak nič čo má v názve antivirus (Defender stačí, ak už nejaký antivirus tak ClamAV/Immunet , ostatné antiviry skor rozbijú systém než pomôžu), cleaner alebo booster.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny